"Acesta a fost scopul întregii operaţiuni, suntem foarte satisfăcuţi să putem finaliza acest acord", a declarat maestrul Renaud Bettcher, avocat al Star Autos, garajul de la marginea oraşului Strasbourg care a făcut acest anunţ.
Cristiano Ronaldo şi-a accidentat Ferrari-ul cu o valoare iniţială de 250.000 euro, lovind o barieră de pe şoseaua spre aeroportul din Manchester (Marea Britanie), din 2009. Accidentul a avut loc cu o săptămână înaintea decernării Balonului de Aur 2008 tânărului fotbalist, pe atunci la Manchester United.

Avocatul a confirmat, pe de altă parte, că va fi virată o compensaţie prin intermediul eBay, suma fiind confidenţială. Potrivit cotidianului francez Dernieres Nouvelles d’Alsace, proprietarul garajului va primi 20.000 de euro daune de la eBay. Societatea franceză a contactat site-ul de vânzări online, după ce acesta suprimase anunţul publicat de Star Autos, "din motive de securitate".

Temându-se că ar putea fi vorba de un anunţ fals, eBay a cerut Star Autos probe care să stabilească identitatea fostului proprietar, probe furnizate de 3 ori de avocatul Bettcher.

Vânzătorul de vehicule accidentate, care a cumpărat Ferrari de la un garaj portughez pentru 33.000 euro, a lansat licitaţia de la 50.000 euro. În momentul suprimării anunţului, licitaţia ajunsese la 125.000 euro.
Sursa: Agerpres