Conform unei informaţii apărute în Monitorul Oficial, AGA societăţii „Săptămâna Financiară”, unde sunt acţionari Camelia Voiculescu şi Gabriela Vrânceanu Firea, a hotărât anul trecut aprobarea obţinerii a unei finanţări „în sumă de până la un milion de euro”.

Informaţiile publicate în MO arată faptul că banii se folosesc pentru acoperirea necesităţilor de capital rezultate din sau în activitatea curentă sau de investiţii „inclusiv pentru plata obligaţiilor faţă de bugetele locale şi de stat”.

Mai departe, se precizează faptul că finanţarea va fi obţinută de la o companie din cadrul grupului de care compania aparţine, respectiv Intact Media Group, care mai deţine posturile de televiziune Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia şi GSP TV.

Negocierea termenilor şi condiţiilor de obţinere a finanţării a fost dată de către AGA, Gabrielei Vrânceanu Firea, care deţine 10% din capitalul Săptămânii Financiare.

Camelia Voiculescu, cea care deţine 67,5% din acţiuni, este fiica lui Dan Voiculescu, actualul vicepreşedinte al Senatului.