Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a promovat trei avocat seniori ai firmei, la nivelul parteneriatului, anunta un comunicat al companiei. Cei trei promovati,  Alexandru Harsany, Carmen Manuela Peli si Francisc Eduard Peli, se vor alatura celor noua avocati seniori ai firmei pe probleme de proprietate intelectuala, fuziuni si achizitii, respectiv tranzactii si investitii imobiliare.

“Colegii nostri au contribuit in mod semnificativ la dezvoltarea NNDKP si la pozitionarea sa drept una din cele mai mari case de avocatura din Romania. Promovarea celor trei parteneri si a celor noua avocati seniori reflecta increderea pe care o avem in colegii nostri, precum si hotararea de a pastra aceleasi standarde de profesionalism in serviciile juridice oferite”, spune Manuela Nestor, partener coordonator al NNDKP.

Alexandru Harsany conduce Domeniul de practica Proprietate intelectuala al firmei si reprezinta clienti romani si straini in proiecte complexe din domeniul proprietatii intelectuale. Potrivit comunicatului, Harsany s-a alaturat echipei NNDKP in anul 1997, dupa obtinerea licentei in drept la Universitatea Romano-Americana si este membru al Baroului Bucuresti.

Carmen Manuela Peli conduce alaturi de un alt partener, Domeniul de practica Fuziuni, achizitii si concurenta al NNDKP. Totodata, ea acorda asistenta juridica in proiecte ce vizeaza concurenta, obtinerea de autorizari de la Consiliul Concurentei, structurarea fuziunilor si achizitiilor, asocieri in participatiune. Manuela Peli a obtinut licenta in drept Magna cum Laudae la Universitatea din Bucuresti in anul 1998, s-a alaturat echipei NNDKP in anul 2000 si este membru al Baroului Bucuresti.Francisc Eduard Peli coordoneaza Domeniul de practica Tranzactii si investitii imobiliare din cadrul firmei si gestioneaza asistenta juridica acordata cumparatorilor, dezvoltatorilor imobiliari si fondurilor private de investitii, in proiecte imobiliare.

Francisc Peli a obtinut licenta in drept Magna cum Laudae la Universitatea in Bucuresti in 1998, face parte din echipa NNDKP din anul 2005 si este membru al Baroului Bucuresti.Promovarea celor trei avocati mareste numarul total al partenerilor la 12, ei alaturandu-se unei echipe formate din: Ana Maria Baciu, Radu Balas, Emil Bivolaru, Gabriela Cacerea, Ioan Dumitrascu, Ana Maria Miron, Raluca Nechimis, Ioana Niculeasa si Cristina Virtopeanu, se mai mentioneaza in comunicat.

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen a fost fondata in 1990 si una din principalele case de avocatura de pe piata romaneasca. Totodata, NNDKP este co-fondator al South East Europe Legal Group – SEE Legal, grup ce reuneste firme de avocatura independente din tarile Europei de Sud-Est.

NNDKP are o echipa formata din 75 de avocati, un staff de 60 de angajati, iar activitatea se desfasoara in birourile firmei din Bucuresti si Timisoara.

Sursa: Capital 31 Ianuarie 2007