Daca în anul 201024% dintre români se așteptau să fie rasplătiți de Sărbători cu o primă sau un bonus, în acest an, peste 33% sunt încrezători că vor primi ceva în plus în această perioadă.
De partea cealalta a baricadei, 65% dintre angajatori afirmă că sunt dispuși să ofere în acest an un bonus de Crăciun în bani sau produse. În 2010, doar 47% dintre ei afirmau acest lucru.
"Dacă anul trecut, în contextul situației economice, angajații erau mai sceptici în ceea ce privește recompensarea lor de către angajatori așteptările acestora au crescut pentru acest sfârșit de an", spun realizatorii studiului.
Sondajele au fost efectuate la nivel national pe pagina de candidați și angajatori BestJobs, în perioada 1-6 decembrie 2011. Sondajul a fost efectuat la nivel național pe un eșantion de peste 1.800 de utilizatori.

Potrivit unui studiu Edenred, beneficiile angajaților români constau în tichete cadou (31%), produse şi servicii (3%), reduceri la produse şi servicii ale companiei (7%), bilete la concerte sau invitaţii la evenimente (2%).