www.asalt.rs.ro
Un site ce evoca mai degraba brosurile tiparite de companiile abia aparute pe piata dupa ‘89, apartine unei agentii de publicitate al carui nume, destul de ilizibil in logo, ar putea fi „asalt”, sau „1 asalt”, sau….Oricum ceea se se deduce este ca firma inscriptioneaza tot ce se poate inscriptiona, si ca personalizeaza tot ce poate personaliza (printre obiectele promotionale).
Cert este faptul ca acest site nu este nici pe departe personalizat, avand un background alb, pe care sunt aplicate poze ale „realizarilor” companiei. Sloganul site-ului, si probabil al firmei: „ieftin si bun!” reprezinta oricum perspectiva pe care o impune intreaga constructie. Pacat insa ca accentul ramane pe „ieftin”.

www.mttrade.ro
Acesta este site-ul companiei M.T.Group S.R.L., care se anunta drept liderul national in importul si distributia articolelor promotionale in Romania. Este un site cu o tinuta destul de eleganta, in nuante de gri si albastru, ce propune vizitatorilor atat optiuni de cautare cat si elemente de animatie.
Primul „angrosist” al domeniului articolelor promotionale acorda insa mai putina atentie ferestrei in care isi formuleaza prezentarea, pastrand fonturi comune asezate pe un background deschis.
Pe acest site nu exista oferte de preturi, ci doar exemple de produse ce pot fi inscriptionate.

www.la strada.ro
Site-ul companiei La Strada. Din oferta firmei, de peste 5.000 de obiecte ce pot fi personalizate, site-ul cuprinde aproximativ 300 de obiecte. Firma afirma ca are toate tipurile de obiecte promotionale, standard si in produse exclusive, ce pot fi create pentru clientii sai, in conditii de parteneriat cu producatori externi specializati.

www.obrian.ro
Site al firmei O’Brian, firma ce ofera o gama larga de produse ce pot fi personalizate: textile si obiecte din piele, penare, carti de vizita, ceasuri, calculatoare, radiouri, lanterne, bricege etc.