Compania Flamingo a contractat, in data de 4 aprilie, de la Dragos Daniel Cinca, presedintele Consiliului de Administratie Flamingo, doua imprumuturi in valoare totala de 1,8 milioane de euro, informeaza un comunicat al companiei. In data de 30 martie si de 2 aprilie, Dragos Daniel Cinca si-a redus procentul de actiuni detinut la compania Flamingo de la 41,25% la 30,14% prin vinderea a 86,6 milioane de actiuni la bursa, in trei tranzactii, pretul total al actiunilor vandute depasind 9,5 milioane de euro.

Intermediarii celor trei tranzactii au fost CAIB Securities, Raiffeisen Capital & Investment si Swiss Capital.

Primul imprumut pe care Dragos Daniel Cinca l-a acordat Flamingo este in valoare de 800.000 de euro, are o dobanda de 6% pe an, si urmeaza sa fie restituit de companie pana la sfarsitul anului, iar cel de-al doilea are o valoare de un milion de euro, o dobanda de 6% pe an, si urmeaza sa fie restituit acestuia pana la sfarsitul lunii iunie. Pentru ambele imprumuturi nu au fost constituite garantii.  

Grupul Flamingo International deruleaza activitati de retail si distributie, produsele comercializate fiind din gamele IT&C, electronice si electrocasnice.

Sursa: Capital 05 Aprilie 2007