Retailerul de produse electronice, electrocasnice si IT&C din Romania, Flamingo International, a anuntat ca isi va extinde reteaua de magazine din tara prin deschiderea a doua unitati Flanco World in Turnu Severin si Deva, luna aceasta.

Cele doua magazine au necesitat o investitie de 800.000 de euro si au o suprafata totala de 2.000 de metri patrati.

Potrivit retailerului, deschiderea magazinelor Flanco World face parte din strategia de business a Grupului Flamingo, aceea de a dezvolta suprafata de retail si de a patrunde, prin magazine de suprafate medii si mari si printr-o varietate de produse, in marile orase, precum si in cele de marime medie, din toate regiunile tarii.

”Cele 2 unitati Flanco World se adauga altor 3 magazine Flanco, respectiv Flanco World pe care Flamingo International le-a deschis pe parcursul acestei luni, continuand astfel strategia de extindere la nivel national, anuntata la începutul anului 2008”, a declarat Jiri Rizek, CEO Flamingo International.

Prin inaugurarea celor doua noi unitati, Grupul Flamingo totalizeaza o investitie de 1,3 milioane euro pentru deschiderea a 5 magazine noi in luna octombrie; 2 magazine Flanco la Onesti si Cluj si 3 magazine Flanco World la Turnu Severin, Targu Jiu si Deva.

„Am decis sa ramanem la planul de investitii initial, deoarece businessul Flamingo este unul destul de bine consolidat, suntem increzatori in succesul pe care noile locatii il vor avea si estimam ca incasarile pe care acestea le vor aduce in cadrul grupului, vor fi destul de substantiale”, a mai adaugat CEO-ul companiei.

Flamingo International se afla pe piata din Romania incepand din anul 1994, axandu-se pe comertul de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Din 2005, compania Flamingo International este cotata la Bursa de Valori Bucuresti, devenind astfel prima si singura companie din industrie prezenta pe piata de capital.

Sursa: Flamingo International