Flamingo International anunţă numirea lui Dragoş Simion ca Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Grupului, începând cu ianuarie 2007.
 
Dragoş Simion este artizanul listării la Bursa de Valori Bucureşti, în 2005, a Flamingo International, companie care deţine lanţurile Flanco, Flanco World şi Flamingo Computers. De asemenea, de numele lui Dragoş Simion se leagă fuziunea Flamingo – Flanco. Acesta va prelua conducerea Grupului de la Dragoş Cincă, care va fi implicat, în continuare, în procesul decizional al companiei, din postura de membru al Consiliului de Administraţie şi acţionar principal, acesta având la ora actuală o participaţie de 25% din acţiunile Grupului.

Această schimbare vine după numirea lui Jiri Rizek în funcţia de CEO, la începutul lui 2007, finalizarea fuziunii cu Flanco, consolidarea intensivă a Grupului în 2007 şi dezvoltarea accelerată a reţelei de retail electronic, electrocasnic şi IT&C de mare suprafaţă, Flanco World.

Grupul Flamingo International activează pe piaţa din România încă din anul 1994, având ca principal obiect de activitate comerţul de produse IT&C, electronice şi electrocasnice, fiind în acest moment al doilea cel mai mare jucător de pe piaţa adresată.

Data: 23 ianuarie 2008

Sursa: Flamingo