Flamingo International are in plan deschiderea altor zece magazine Flanco World în semestrul al doilea al lui 2008, cu o suprafaţă totală de vânzări de 15.000 mp, printr-o investiţie totală de peste 10 milioane euro. Compania a înregistrat rezultate pozitive cu privire la evoluţia reţelei Flanco World şi în prima parte a lui 2008, inaugurând trei noi magazine de suprafaţă mare.

Potrivit oficialilor companiei, după extinderea de anul acesta, vânzările Flanco World vor contribui cu peste 50% la totalul vânzărilor din retail înregistrate de companie în cel de-al doilea semestru al acestui an. În primele şase luni ale lui 2008, magazinele tradiţionale Flanco au atins un nivel similar al vânzărilor, de 45% din totalul vânzărilor de retail ale grupului, iar magazinele specializate Flamingo Computers, 13%.

Reţeaua Flanco World a înregistrat o evoluţie semnificativa pe piaţa de retail pentru această categorie de magazine, în prezent numărând 21 unităţi Flanco World, prezente în toate regiunile ţării. Flamingo International îşi propune să atingă o suprafaţă totală de vânzări de 70.000 mp până la finalul acestui an, şi de 90.000 mp la finalul lui 2010.

Sursa: Flamingo International