Informaţia a fost confirmată atât de proprietarului grupului Altex, Dan Ostahie, cât şi de reprezentanţii Flanco, arată mediafax.ro.

"Campania a avut un real impact încă de la deschiderea magazinelor, vineri dimineaţă. Flanco Retail a achiziţionat câteva sute de produse în primele două ore de la deschiderea magazinelor", a spus Ostahie.

El a adăugat ca este pentru prima oară când o companie concurentă cumpără produse din magazinele Altex într-o cantitate atât de mare. "Nu ştiu de ce cumpără. Pobabil că vor să ne epuizeze stocul, dar avem suficientă marfă", a mai spus Ostahie.

La rândul său, Adrian Olteanu, director general al Flaco Retail, a confirmat achiziţiile făcute vineri din magazinele Altex.

"Este adevărat că am cumpărat. Preţul laptop-urilor practicat de Altex era inferior celui pe care HP îl practica în relaţia cu Flanco Retail. Noi am vrut să cumpărăm tot stocul, dar după ce am făcut achiziţiile şi s-a aflat că noi cumpărăm, Altex a modificat regulamentul promoţiei", a mai spus Olteanu.