Retailerul de produse electronice, electrocasnice şi IT&C  Flanco International a anunţat că va reloca magazinul Flanco World din galeria comercială Feeria din Băneasa Shopping City în centrul comercial Sun Plaza din sudul Bucureştiului, în luna februarie.

”Ne aşteptăm la un trafic mult mai mare în centrul comercial Sun Plaza, fiindcă vorbim în primul rând despre o zonă rezidenţială cu potenţial comercial insuficient exploatat până acum, în care se simţea nevoia unui astfel de parc de retail”, a declarat Adrian Olteanu, Director General Adjunct Flanco International. Noul magazin are o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi.

Conform reprezentanţilor companiei, închiderea magazinului din Băneasa se va finaliza în această săptămână.

Investiţie minimă

Investiţia necesară pentru deschiderea noului magazin presupune un efort financiar minim din partea companiei, mare parte a mijloacelor fixe şi a stocului de marfă urmând să fie relocate din magazinul din Feeria.

Flanco Internaţional, retailer de produse IT&C, electronice şi electrocasnice, operează două lanţuri de magazine, Flanco şi Flanco World şi deţine, în acest moment, 70 de unităţi.

Strategia companiei constă în consolidarea poziţiei deţinute pe piaţa locală, prin dezvoltarea reţelei Flanco World în toate regiunile ţării şi printr-o continuă îmbunătăţire a performanţelor obţinute de magazinele Flanco.

Flanco Internaţional face parte din grupul Flamingo, alături de Flamingo Computers şi Flamingo Distribution Center, grup care a intrat în insolvenţă în data de 14 decembrie.