Platforma industriala Tractorul Brasov a fost adjudecata de catre Flavus Investitii contra sumei de 77.035.000 de euro fara TVA, pretul de pornire al licitatiei organizate de Casa de Insolvenţă Transilvania, lichidatorul desemnat de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), informeaza un comunicat al Autoritatii.

Pentru Tractorul Brasov au depus oferte sapte companii, MYO-O, Roses Rezidential Park, Flavus Investitii, FIERCTC Siebel, Block Buster in asociere cu Build Corp, Outdoor Extrem si Neptun Campina.

Ulterior depunerii ofertelor, Outdoor Extrem şi  Neptun Câmpina s-au retras din cursa. În urma studierii documentelor de participare, Comisia de licitaţie a decis respingerea ofertei MYO-O ca urmare a nerespectarii cerintelor din Caietul de sarcini al licitatiei. În cadrul licitaţiei, doar ofertanţii Flavus Investiţii şi Block Buster în asociere cu S.C. Build Corp SRL au acceptat preţul de pornire iar societatea Flavus Investiţii a fost declarat adjudecatar de catre Comisia de licitaţie.

Sursa: Capital