Florian Fels a fost numit şef al noii divizii Ringier Central Europe şi devine în acelaşi timp membru al Board-ului Executiv al Grupului. Înainte de a se alătura companiei, Fels a deţinut funcţia de CEO al Axel Springer din Polonia. Acesta îşi va prelua atribuţiile noii funcţii de la 1 februarie 2010.

Fels va conduce noua divizie care reuneşte operaţiunile din Ungaria, România, Republica Cehă, Slovacia şi Serbia.

În funcţia de CEO al Axel Springer Polska Sp.z.o.o., Fels a coordonat echipa care editează patru cotidiene şi unsprezece reviste şi coordonează numeroase portaluri de internet, fiind una din companiile media de top din Polonia.

Ringier Central Europe, divizie care răspunde noii orientări strategice a companiei

„Ringier, cu portofoliul de titluri si portaluri pe care le deţine, este bine poziţionat. Dorinţa mea este ca, împreună cu angajaţii Ringier, să continuăm să dezvoltăm aceste produse”, a răspuns Florian Fels întrebării despre ceea ce-l motivează să lucreze pentru Ringier.   

Noua divizie la nivel de grup Ringier Central Europe a fost creată în contextul modelării Board-ului Executiv al Grupului cu scopul de a răspunde mai bine noii orientări strategice. Prin aceasta, Ringier urmăreşte să îşi întărească în mod constant brandurile sale, declinându-le în platforme multimedia digitale.

„Florian Fels, recomandat de vasta sa experienţă atât în print cât şi în online, va fi responsabil de continuarea dezvoltării operaţiunilor noastre din Europa Centrală, în linie cu noua orientare strategică”, a spus Christian Unger, CEO al Ringier AG.