Fondul de investitii Reconstruction Capital II Limited (RC2) va investi in Romania, in zona litoralului Marii Negre. RC2 a achizitionat 63% din actiunile Antares Hotels pentru suma de 8 milioane de euro, suma prin care va prelua actiunile existente ale companiei. Antares Hotels este proprietarul si operatorul hotelului Fantasy Beach din Mamaia. Hotelul dispune de 305 camere si se intinde pe o suprafata de aproximativ jumatate de hectar in apropierea plajei din Mamaia.

Suprafata construita a hotelului este de aproximativ 15.000 de metri patrati. De asemenea compania detine 2.257 de metri patrati de pamant tot in apropierea plajei, locatie nefolosita pana in prezent, dar in care RC2 intentioneaza sa construiasca apartamente de vacanta.

RC2 intentioneaza afilierea hotelului Fantasy Beach la lantul international Golden Tulip. Mai mult, Hotelul va functiona pe parcursul intregului an, completand dotarile existente cu un centru de conferinte cu o capacitate totala de cca. 500 locuri, ce urmeaza a fi pus in functiune progresiv, incepand din octombrie 2008, inaugurarea oficiala a tuturor functiunilor complexe ale acestui centru fiind programata pentru 01 aprilie 2009.

Data: 6 martie 2008

Sursa: Peacock Hotels