Fondul Fabian Romania Property Fund a cumparat o participatie de 50% intr-un proiect rezidential care este dezvoltat in Timisoara contra sumei de 4,7 milioane de euro, informeaza Forbes. Acesta este prima investitie a Fabian in afara Bucurestiului si al doilea proiect rezidential in care fondul este implicat. 

Coltex, detinatorul celorlate actiuni, a incheiat un parteneriat cu Fabian iar cele doua companii vor construi un complex de 250 de apartamente. Coltex detine 1,1 hectare de teren in Nordul Timisoarei.  

Recent, fondul de investitii a achizitionat proiectul de birouri Baneasa Business Center de la Immoconsult contra sumei de 23,9 milioane de euro. 

Fabian Romania Property Fund a achizitionat in 2007 mai multe proiecte in Bucuresti printre care clădirea de birouri Cubic Center contra sumei de 60 de milioane de dolari, cladirea de birouri Evocenter situata in Pipera contra sumei de 4.9 milioane de euro si proiectul Romana, o cladire de birouri care va fi construita in centrul Bucurestiului, contra sumei de 8 milioane de euro.

 

Sursa: Forbes 25 Iunie 2007