La nivel regional, maşinile Lotus vor fi importate şi distribuite de către compania românească Forza Rossa, în baza unui acord de exclusivitate. Deschiderea oficială a primului showroom Lotus în România va avea loc pe 24 februarie la manifestare fiind invitați Dany Bahar, CEO Lotus Cars Ltd şi a fostului campion mondial de Formula 1, Nigel Mansell. Inaugurarea va fi marcată și prin prezentarea monopostului de de Formula 1 Lotus Renault 2011 care va debuta peste câteva săptămâni în sezonul de Formula 1.
O altă premieră este prezența la București a noului model Lotus Esprit, a cărui prezentare oficială va avea loc la începutul lunii martie la Salonul Auto de la Geneva. El va fi comercializat în întreaga lume începând din 2012. Alte modele ce vor putea fi văzute și achiziționate de la show-room-ul Forza Rossa sunt faimoasele Elise, Exige și Evora.
În afara României, Forza Rossa va mai reprezenta exclusiv marca Lotus și în Serbia, Muntenegru și Republica Moldova. Dany Bahar, CEO Lotus Cars, a declarat că firma sa este „conştientă de importanţa şi de potenţialul uriaş al pieţei din Europa de Est şi suntem încântaţi că am găsit în România un partener care împărtăşeşte valorile noastre privind calitatea, performanţa şi inovaţia. Forza Rossa s-a bucurat de un real succes pe piaţă şi suntem convinşi că reușita va veni şi în parteneriatul cu Lotus”.
Compania autohtonă Forza Rossa a opreta până acum doar ca unic importator Ferrari pe piața românească precum și în Bulgaria și Republica Moldova.