Brutaru a fost numită director general al Companiei Nationale TAROM în ianuarie 2009, funcție la care a renunțat în martie 2011. A rămas în cadrul companiei, pe funcția de director general adjunct. Ruxandra Brutaru are studii în aviație, fiind absolventă a Facultății de Managementul Aviației din SUA. Ea mai deține o diplomă de Executive Aerospace MBA obtinută în 2001 la Școala Superioară de Comert din Franța.
O altă persoană numită recent în board-ul de directori Happy Tour Group este Juan Antonio Carrasco Ferrer, o persoană cu poziții manageriale la Amadeus între 1994 și 2012, în Europa și America Latină, specialist în fuziuni și achiziții, și cu un MBA în afaceri online.
Alti membri ai board-ului Happy Tour Group sunt Enrique Centelles Satrustegui (președinte al board-ului și partener al fondului de investiții spaniol GED), Javier Garcia del Valle (vicepreședinte al board-ului și director general al Happy Tour), Radu Enache (proprietar al Continental Hotels) și spaniolul Miguel Peralta.
Happy Tour Group este cel mai mare grup de turism din România, cu afaceri de 57 de milioane de euro pe anul 2011.