Cu o seară înaintea primei zile dedicată presei, la Palexpo forfota era cuvântul de ordine. Privind mulțimea de reprezentanți ai mărcilor, tehnicieni și vehicule mișcându-se haotic puțini ar fi putut să își închipuie că în mai puțin de 12 ore totul va fi pus la punct iar halele de la Palexpo vor fi gata să primească cei 10.000 de jurnaliști acreditați.
În majoritatea standurilor exponatele, ascunse de privirile indiscrete, așteptau marele moment al prezentării. La fel se întâmpla în standul Dacia, unde cele două premiere erau complet acoperite nelăsând nicio șansă celor care și-ar fi dorit să surpindă un detaliu cât de mic. Toți cei ineresați vor fi nevoiți să aștepte ora 8.45 (9.45, ora României) pentru a afla cum arată noul Logan MCV și ce modificări au fost aduse modelului Duster. Prin contrast, la standul Renault, noul Captur este lăsat pradă privirilor celor care au reușit să se strecoare în Palexpo.
Mai multe detalii obținute la fața locului despre noile modele Dacia, dar și despre celelalte modele prezentate la cea mai importantă expoziție auto a acestei primăveri puteți citi în secțiunea GENEVA MOTOR SWOW 2013 de pe capital.ro