Francezii de la Nowhereelse.fr sunt convinși că așa va arăta viitorul terminal Apple și compară iPhone 5 cu versiunile anterioare iPhone 4 și iPhone 3GS. Fotografiile se potrivesc cu zvonurile care circulă de ceva vreme în piață care spun că iPhone 5 va avea un ecran mai mare și un design schimbat.

Se presupune că iPhone 5 va avea și o memorie mai mare, va avea un altfel de conector și va functiona în rețelele 4G.

Toți fanii Apple așteapta ca telefonul să fie lansat de companie pe 12 septembrie, în San Francisco, deși compania nu a anunțat nimic în acest sens. Principalul rival al telefonului Apple este Samsung Galaxy S III, care s-a vândut deja în peste 10 milioane de exemplare, la două luni de la lansare.

<object width="364" height="235"><param name="movie" value="https://i.d.com.com/av/video/embed/player.swf" /><param name="background" value="#333333" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowScriptAccess" value="true" /><param name="FlashVars" value="playerType=embedded&type=id&value=50130433" /><embed src="https://www.cnet.com/av/video/embed/player.swf" type="application/x-shockwave-flash" background="#333333" width="364" height="235" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always" FlashVars="playerType=embedded&type=id&value=50130433" /></object>