Cronos Technologies va susţine proiectul ARCA pentru competitia Google Lunar X Prize, pe toată durata acestei competiţii, cu  realizarea de aplicaţii iPhone şi iPad, cu asistenţă tehnică pentru realizarea unor aplicaţii multimedia şi cu alte elemente pe care ARCA si Cronos Technologies le consideră, oportune pentru promovarea proiectului înscris în Google Lunar X Prize.

“Colaborarea cu firma franceză Cronos este una specială, oportună şi benefică, deoarece ARCA nu era prezentă în aplicaţiile mobile, segment care cunoaşte o dezvoltare accentuată în prezent. În plus, această colaborare este o adevărată provocare pentru ambele părţi, care, suntem siguri, va fi una fructuoasă”  Dumitru Popescu – Preşedinte ARCA

Cronos Technologies este o companie franceză, cu sediul la Paris, specializată atât în dezvoltarea de aplicaţii pe tehnologii mobile cât şi în dezvoltarea aplicaţiilor industriale pe tehnologii suport IBM – în acest sens avem parteneriate cu Apple şi IBM (Business Partner Industry Optimized).

În 2008 a fost lansată filiala din România a companiei, în cadrul căreia sunt dezvoltate aplicaţiile mobile ( iPhone, iPad, iPod, Android, BlackBerry RIM) precum şi aplicaţii server side, iar la mijlocul anului 2010 a fost deschis şi biroul nostru comercial din Tokyo.

Printre clienţii companiei se numără Renault, Nissan, Skiplan, L’Oreal, Banque Populaire, Musee du Quai Branly, Barilla, GSK, etc.