Frontal Communication va avea, începând cu data de 1 octombrie un nou director general, în persoana lui Bogdan Constantinescu.

Responsabilităţile noului Director General vor cuprinde dezvoltarea şi coordonarea strategiilor şi programelor de vânzări ale Frontal Communication în România.

„N-avem nicio îndoială că experienţa sa adaugată echipei de specialişti  (5 persoane certificate CCIE) vor  reuşi să conducă spre succes compania Frontal Communication, în ciuda mediului actual de business dominat de schimbări economice, tehnologice şi sociale majore şi cu un grad ridicat de risc şi incertitudine” ,a declarat Erik Graf, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Frontal Communication.

Bogdan Constantinescu are 43 de ani şi este absolvent al Institutului Politehnic Bucureşti, departamentul de Electronica Aplicată din cadrul Facultăţii de Electronică şi Comunicaţii. Constantinescu activează în industria IT&C din România încă din anul 1992, ocupând funcţii de conducere în cadrul IBM şi Microsoft. În anul 2001 a început colaborarea cu compania Cisco Systems ca Enterprise Account Manager, avansând în cadrul organizaţiei până la poziţia de Country Manager.

Înfiinţată în 1994, Frontal Communication este unul dintre cei mai importanţi integratori de sistem şi soluţii IT&C, beneficiind de expertiză şi know-how în consultanţă, audit, proiectare, implementare, suport, mentenanţă şi optimizare pentru proiecte şi soluţii de integrare complexe.