www.alefmed.go.ro
Site in romana cu o varianta si in engleza, apartinand AL-EF Medical Connections SRL din Bucuresti, care ofera aparatura medicala diversa. Sunt listate produsele oferite, cu detalii ample doar despre lampa de sterilizare bactericida, oferita din microproductie.

www.btl.ro
Site al BTL Romania Aparatura Medicala SRL din Bucuresti, care livreaza si instaleaza aparatura medicala diversa. Se prezinta in engleza, pe larg, cu detalii, date tehnice si fotografii, produsele oferite pe categorii: fizioterapie, terapie cu laser, cardiologie, mese de terapie, hidroterapie, ecografie. Exista si o rubrica de noutati.

www.comatis.ro
Site al SC Comat Iasi SA care, potrivit afirmatiilor acestei societati comerciale, este cel mai mare angrosist din Moldova, desfacand zeci de mii de sortotipodimensiuni din urmatoarele categorii: metal, piese auto, materiale de constructii, electrice, neferoase, chimice, produse ale industriei usoare, produse din metal. Exista o pagina de prezentare a istoricului firmei care, din 1999, a devenit si dealer Daewoo. Site-ul contine detalii despre produsele oferite de firma pe categorii si subcategorii. Ca servicii prestate de firma sunt amintite activitatea de dealer Daewoo si cea de dealer Connex. Site-ul era actualizat in octombrie 2000 la data recenzarii sale (21 iulie 2001).

www.e-dig.ro
Site al SC Dig Comimpex SRL din Cluj-Napoca, ce produce si comercializeaza mobilier. Face o scurta prezentare a firmei, prin cuvantul managerului sau. Se infatiseaza pe categorii, cu fotografii, schite si date dimensionale, oferta de mobilier de birou, pe categorii, a firmei. Se prezinta si o oferta de principiu, cu schite, pe multe categorii, pentru mobilier la comanda, sau clientul poate descrie mobila dorita printr-un formular. Exista o lista bogata cu beneficiarii mai importanti ai firmei. Exista si o pagina de oferte speciale cu pret si fotografii. Sunt listate si locuri de munca oferite.

www.fujifilm.ro
Site in engleza al Balkan Foto SRL din Bucuresti, care reprezinta Fujifilm in Romania. Se prezinta oferta de produse, pe categorii, cu fotografii, date tehnice si descrieri: produse standard sau profesionale (filme si aparate foto), produse digitale, minilaboratoare, binocluri, filme cinematografice si filme medicale. Exista optiunea de a cauta un anumit produs sau se pot obtine stiri si noutati in domeniu.

www.gcg.ro
Site in romana, engleza si japoneza de prezentare a firmei SC General Conf Grup SRL din Bucuresti, care produce/importa si comercializeaza confectii textile si alte echipamente de protectie. Se infatiseaza cu fotografii si detalii, pe categorii, produsele oferite de firma, precum si cei mai importanti beneficiari ai acesteia. Se face o prezentare detaliata a firmei, inclusiv cu cifra de afaceri si organigrama ei, si se prezinta si diplomele primite pentru produsele sale. La data de 21.07.2001, site-ul era actualizat in februarie 2001.

www.ggg.ro
Site al 3G International SRL din Constanta, care importa si comercializeaza produse de birotica si papetarie, filme foto, echipamente de proiectie.
Face o prezentare detaliata a ofertei firmei pe categorii si subcategorii de produse, cu accesorii si consumabile, cu descrieri ale produselor si imagini ilustrative. La rubrica „servicii” se dau detalii cu privire la service-ul asigurat produselor si la serviciul de inchiriere „rent smart”. Se dau date complete de contact, inclusiv cu harti, ale sediilor din Bucuresti si Constanta.

www.mpw-germany.com
Site al MPW Romania SRL, reprezentant al unei firme germane specializate in masini de constructii second-hand, echipament industrial si piese de schimb pentru acestea. Se dau detalii sumare asupra ofertei de produse pe categorii si se indica datele de contact din Germania si Romania.

www.proservice.ro
Site al Pro Service Center SRL din Bucuresti, care ofera echipamente de service auto, precum si consultanta in domeniu. Se face o scurta prezentare a firmei si a serviciilor oferite, inclusiv de consultanta. Site-ul infatiseaza pe larg, pe categorii, cu detalii tehnice si fotografii, echipamentele de service auto oferite de firma. Exista o rubrica separata de noutati. Se anunta, in curand, pe acest site prima bursa de echipamente pentru service auto noi si second-hand si se ofera detalii pentru inscriere. Exista o pagina de link-uri spre site-uri internationale ale constructorilor de automobile. Exista un formular de feed-back pentru obtinerea de informatii suplimentare.

www.saltybreeze.com
Site in engleza al SaltyBreeze Inc., destinat prezentarii si oferirii spre vanzare a unui purificator de aer cu elemente saline. Face o descriere a aparatului, cu fotografii si cu prezentarea efectelor medicale. Cuprinde documente de specialitate (care pot fi descarcate), ca si indicatii privind modul de utilizare a dispozitivului, modul de obtinere a mai multor informatii, inclusiv prin contactarea firmei ofertante, ca si modul de achizitionare si pretul elementelor saline.

www.solvoplant.com
Site in engleza al SC Solvoplant SRL din Targu Mures, care produce si comercializeaza produse chimice de uz casnic, pentru automobile sau industriale.
Se face o prezentare ampla a companiei, in care se arata ca aceasta este vanzator exclusiv al pungilor de plastic (PE) produse de SC Packplast SRL din Targu Mures. Site-ul cuprinde o trecere in revista amanuntita, pe categorii si subcategorii, cu fotografii si descrieri, a produselor firmei. Se arata cum se pot cumpara cu discont produse din magazinul reprezentativ al firmei. Se ofera date de contact detaliate ale persoanelor din conducerea departamentului de vanzari.    

Pagina realizata de Internetravel SRL.
Versiunea pe Internet a acestui ghid se afla la adresa www.Preturi.ro