Gala Romanian Hospitality Awards. Care au fost cele mai premiate branduri din HoReCa

Miercuri, 5 septembrie, a avut loc Gala Romanian Hospitality Awards la Ateneul Român. Peste 190 de antreprenori și profesioniști de top din industria HoReCa au premiat performerii anului. Acest eveniment s-a desfășurat sub Înalt Patronajul Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei Române.

În cadrul juriului au fost peste 130 de membri. În urma votului acestora, cele mai apreciate branduri din industrie au fost Fratelli Group, Casa Timiș, The Marmorosch Bucharest și City Grill Group.

Câștigătorii serii

Fratelli a obținut locul I la categoria „Cel mai bun club”. Biutiful s-a clasat pe locul fruntaș la categoria „Cel mai bun bar/pub”. De asemenea, întregul grup Fratelli a primit al doilea loc la categoria „Crisis Management”.

Pe primul loc la „Crisis Management” s-a clasat City Grill. Acesta este cel mai mare grup de restaurante cu acționariat românesc. City Grill a ocupat prima poziție și la categoria „Delivery Brand”.

The Marmorosch Bucharest este nou pe piața românească întrucât el s-a deschis anul trecut în luna august. Acesta s-a clasat pe locul I la categoriile „Cel mai bun hotel” și „Cea mai bună deschidere a anului”.

Cel care a acordat premiile la categoria „Cel mai bun antreprenor” a fost directorul executiv al editurii Evenimentul Zilei și Capital, Virgil Munteanu. Al treilea și al doilea loc au fost ocupate de către Daniel Mischie, respectiv Dragoș Petrescu. Cel care s-a bucurat de marele premiu la această categorie a fost Dragoș Savopol, co-fondatorul „5 to go”, care s-a clasat pe al doilea loc pentru „Cel mai inovator brand”.

Romanian Hospitality Awards

„Proiectul Romanian Hospitality Awards a fost demarat în anul 2018 și a crescut de la o ediție la alta. Pentru că știm cum se fac de obicei clasamentele și ce controverse apar de cele mai multe ori după o gală de premiere, ne-am dorit un proces de jurizare transparent și obiectiv. Tocmai de aceea, am adus alături de noi un juriu format din 130 de profesioniști din industria HoReCa, iar întregul proces de jurizare este auditat de cea mai mare casă de avocatură din Sud-Estul Europei, Țuca Zbârcea&Asociații.

Ca o recunoaștere a eforturilor noastre, în anul 2020, evenimentul a intrat sub Înalt Patronajul Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei române, ceea ce ne-a responsabilizat și mai mult și ne-a motivat să menținem cele mai înalte standarde de organizare și votare,” afirmă Florin Maxim, fondator Hospitality Culture Institute, organizația care implementează proiectul Romanian Hospitality Awards.

 

Organizatorii Galei Romanian Hospitality Awards: Florin Maxim, Adriana Ion, Robert Agarici

Clasamentul Romanian Hospitality Awards 2022:

1.        Epic Visits (Turism experiențial)

Locul III – Viscri 32

Locul II – Casa Timiș

Locul I – Zabola Estate

2.        Categorie Crisis Management

Locul III – Casa Timiș

Locul II – Fratelli Group

Locul I – City Grill

3.        Categorie Cel mai inovator brand

Locul III – Kane Group

Locul II – 5 to go

Locul I – Tazz

4.        Categorie Cel mai bun furnizor

Locul III – Nordic Food

Locul II – ParmaFood

Locul I – Metro

5.        Categorie Cel mai bun chef

Locul III – Adrian Hădean

Locul II – Joseph Hadad

Locul I – Alex Petricean

6.        Categorie Cel mai bun delivery app

Locul III – Bolt Food

Locul II – Tazz

Locul I – Glovo

7.        Categorie Cel mai bun club

Locul III – Expirat

Locul II – Loft

Locul I – Fratelli

8.        Categorie Cea mai bună cafenea

Locul III – Beans&Dots

Locul II – BOB Coffee Lab

Locul I – Origo

9.        Categorie Cel mai bun bar/pub

Locul III – Linea

Locul II – Nomad

Locul I – Biutiful

10.     Categorie Cel mai bun QSR

Locul III – KFC

Locul II – Dristor și Spartan, la egalitate

Locul I – Avocadoo

11.     Categorie Cel mai bun restaurant

Locul III – NOUA

Locul II – Casa Timiș

Locul I Baracca

12.     Categorie Cea mai bună deschidere

Locul III – Fork Ana Tower

Locul II – Soro Lume

Locul I – The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection

13.     Categorie Cel mai bun antreprenor

Locul III – Daniel Mischie

Locul II – Dragoș Petrescu

Locul I – Radu Savopol

14.     Categorie Cea mai bună cofetărie

Locul III – Mara Mura

Locul II – Zexe Braserie

Locul I – French Revolution

15.     Cel mai bun hotel

Locul III – Epoque Hotel Bucharest Relais & Châteaux

Locul II – Teleferic Grand Hotel

Locul I – The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection

16.     Premiu Special de Excelență pentru promovarea României – Charlie Ottley

17.     Cel mai bun brand de delivery

Locul III – Trenta Pizza

Locul II – Jerry’s Pizza

Locul I – City Grill

18.     Cel mai bun food truck

Locul III – Burger Van

locul II Meat Busters

Locul I Camionetta

19.     Categorie Cea mai bună deschidere – Votul Publicului

Locul III Alma Health & Spa Retreat

Locul II Fork

Locul I – Naive