Directorul general al companiei de credite ipotecare Domenia Credit IFN, Cristian Dragoş, va prelua, în ianuarie, funcţia de director general executiv (CEO) al GE Money România, înlocuindu-l pe Ron Malak, care va lucra pentru GE Capital Global Banking în altă ţară.

GE Money, divizia de servicii financiare de retail a companiei General Electric, deţine pe piaţa românească, din septembrie 2006, compania de leasing Motoractive IFN, societatea de credite de consum Ralfi IFN, precum şi compania Domenia Credit, pe care le-a preluat în urma unei tranzacţii în valoare totală de 140 milioane de euro. Cele trei firme activează sub brandul GE Money.

Cristian Dragoş, de 4 ani în cadrul GE Money

Dragoş, cu o experienţă de 11 ani în domeniul serviciilor financiare, lucrează la GE Money România din 2006. El a coordonat integrarea celor trei companii din perspectiva marketingului şi a vânzărilor, iar în ultimii doi ani a condus compania de credite ipotecare.

„Preluarea conducerii GE Money România este o mare provocare, pentru că trebuie să ne adaptăm climatului economic actual şi în acelaşi timp să încercăm să creştem în continuare”, a afirmat Dragoş.

Obiectivul principal al companiei în acest an este identificarea oportunităţilor de creştere şi a segmentelor de piaţă cu potenţial, precum şi continuarea optimizării modelului de afaceri.

Fostul director executiv al companiei, Ron Malak, are peste 20 de ani de experienţă pe pieţele internaţionale de credit de consum. El va face parte în continuare din Consiliul de Administraţie al companiilor care operează sub brandul GE Money în România.

SURSA: Mediafax