Compania Gecad Tehnologies, membra a grupului Gecad, a lansat versiunea comerciala a solutiei de mesagerie electronica Axigen 3.0 ISP Edition,destinata furnizorilor de servicii, informeaza un comunicat al companiei. Versiunea comerciala a solutiei Axigen 3.0 este destinata furnizorilor de servicii Internet (ISP), furnizorilor de servicii tip aplicatii (ASP) sau furnizorilor de servicii tip hosting (HSP). Totodata, AXIGEN ISP Edition include suport pentru clustering sau posibilitatea de a efectua integrarea cu bazele de date LDAP.

Printre noutatile aduse de Axigen 3.0 ISP Edition se numara posibilitatea de a achizitiona o licenta ce include un numar nelimitat de servere, localizate intr-o singura incinta.

“Credem ca noua schema de licentiere va fi benefica tuturor administratorilor de sisteme care doresc sa instaleze servere de e-mail in configuratii complexe, sa faca operatiuni de backup sau mirroring, sau sa testeze si alte scenarii posibile”, a declarat Oana Bornaz, CEO Axigen.

Potrivit companiei, urmatoarele versiuni ale Axigen ISP Edition vor continua sa fie dezvoltate pe baza cererilor si sugestiilor clientilor Axigen.

Gecad Tehnologies va acorda o reducere de pana la 40% din valoarea licentei standard institutiilor de invatamant in momentul achizitionarii solutiei Axigen 3.0 ISP Edition.

Membra a grupului Gecad, compania Gecad Technologies a fost infiintata in 2001, si are ca obiect de activitate cercetarea tehnologica, project managementul si dezvoltare de tehnologii  software.

 

Sursa: Capital 28 Martie 2007