General Motors (GM) analizează posibilitatea de a majora producţia a patru vehicule modernizate, printre care Chevrolet Camaro, care se vând peste aşteptări, a declarat, miercuri, un purtător de cuvânt al grupului auto american, citat de Reuters.

Noul model Chevrolet Camaro a fost lansat pe piaţă în urmă cu cinci luni, după ce a fost scos din fabricaţie timp de şapte ani.

Cele patru vehicule sunt Chevrolet Equinox, un model utilitar crossover, automobilul sedan Buick LaCrosse, un alt crossover, Cadillac SRX, şi automobilul sport Camaro.

Modelele crossover combină platforma unui automobil cu elemente ale unui vehicul sport utilitar.

Dacă va majora producţia, General Motors ar putea rechema la lucru mai mulţi muncitori, la două luni după ce a ieşit de sub protecţia legii falimentului.

Purtătorul de cuvânt Tom Wilkinson a arătat că reprezentanţii GM ştiau că grupul va trebui să majoreze producţia unora dintre modele, după ce stocurile din timpul verii s-au aflat la un nivel prea scăzut, dar a adăugat că vânzările celor patru modele menţionate au depăşit aşteptările.

GM caută totodată o a doua unitate de producţie pentru modelul Equinox, care este asamblat, în prezent, la fabrica CAMI din Ingersoll, Ontario, deţinută de grup împreună cu Suzuki Motor. La această fabrică este produs şi vehiculul Terrain.

SURSA: Mediafax