În următoarea perioadă, Romtelecom va anunţa persoana care va prelua responsabilităţile, scrie în comunicatul transmis de companie. Poziţia va fi acoperită temporar, până la acel moment, cu resursele interne existente.

"În numele echipei Romtelecom, doresc să îi mulţumesc lui George Makowski pentru cei cinci ani dedicaţi companiei. George şi echipa sa au adus o contribuţie semnificativă în poziţionarea Romtelecom ca un jucător puternic pe piaţa business din România, compania fiind în prezent lider de piaţă pe telefonia fixă, servicii de internet fix şi VPN", a declarat Stefanos Theocharopoulos, directorul general Romtelecom.

Romtelecom oferă servicii complexe pe piaţa de comunicaţii: de la tradiţionala telefonie fixă, la Internet, televiziune digitală, IPTV, servicii combinate de date şi voce, precum şi un program permanent controlat de Customer-Care.

Acţionarii Romtelecom sunt OTE – principalul operator de telecomunicaţii din Grecia – cu 54,01% şi Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI) – 45.99%. Operatorul german de comunicaţii Deutsche Telekom deţine o participaţie de 30% la compania OTE.