Goodyear Dunlop Tires România anunţă numirea lui Ovidiu Bălan în funcţia de director general pentru România şi Bulgaria al companiei începând cu data de 1 martie.

Ovidiu Bălan, în vârstă de 40 de ani, şi-a început activitatea în cadrul companiei Goodyear acum aproape 7 ani, ca Brand Coordinator la biroul de reprezentanţã Goodyear Luxembourg Tires SA, iar înaintea primirii noilor responsabilităţi a fost Sales Manager Consumer Tires în cadrul filialei din România pentru mai bine de 4 ani.

Din experienţa profesionalã a domnului Ovidiu Bălan se numără funcţiile de sales manager, product manager, national sales manager în firme precum Brimex Consumer Srl şi Macromex Srl. În 2001 a fost numit Representative Office – Brand Coordinator în cadrul Goodyear Luxembourg Tires SA, deţinând aceasta funcţie până în 2003, când vine în România ca Sales Manager Consumer Tires.

Actualmente este în programul de MBA al The U.K. Open University Business School, universitate unde a obţinut în 2005 un certificat professional în management, iar în 2006 o diplomă profesională în management. Din 1996 până în prezent a absolvit o serie de cursuri şi a participat la numeroase sesiuni de training în Bruxelles, Luxemburg, Turcia, Italia, în cadrul unor unităţi de învăţământ şi centre de instruire prestigioase precum CODECS Open Business University, Goodyear Luxemburg Training Center, Goodyear Training Center în Istanbul – Turcia şi altele.


Data: 6 martie 2008

Sursa: Goodyear Dunlop Tires