Google, care deţine cel mai popular motor de căutare din lume, are în prezent 2.076 de posturi libere.  Numărul posturilor scoase la concurs este de şase ori mai mare faţă de cel din luna martie a anului 2009.
Google are nevoie de oameni după ce anul acesta a cumpărat peste 20 de companii. Numărul angajaţilor Google  depăşea la sfârşitul lunii septembrie 23.000 de persoane, fiind cu 18% mai mulţi angajaţi decât la începutul anului.
Joburile oferite de Google sunt dintre cele mai diverse de la University Program Specialist în Senegal, la inginer software la sediul central din Mountain View, California.
Luna aceasta, Google a anunţat că va oferi, de anul viitor, tuturor angajaţilor o mărire de salariu de 10% şi un bonus de 1.000 de dolari.
Tot luna aceasta, Google a anunţat că va avea prezenţă oficială în România. Google a deschis un birou de afaceri în Bucureşti care este coordonat de o echipă locală condusă de Dan Bulucea.
Biroul local al Google are în prezent nevoie de  un Product Marketing Manager , conform site-ului Google. Mai multe informaţii despre joburile disponibile la Google găsiţi Opens external link in new windowaici