Noul serviciu face parte din extinderea vizualizarii condițiilor de trafic în timp real în 7 ţări noi: Belarus, Estonia, Letonia, Mexic, Peru, România şi Africa de Sud. Noul serviciu este accesibil la https://maps.google.ro/ prin activarea stratului de trafic în widget-ul din partea superioara dreapta a hărţii.

Condiţiile de trafic pot fi vizualizate de pe orice terminal, PC, tableta sau smartphone şi este integrat in Hărţile Google pentru dispozitive mobile şi în Navigarea cu Hărţi Google.

“În afară de aceste completări, ne-am îmbunătăţit și ne-am extins acoperirea pe mai multe drumuri din 19 de ţări şi regiuni în care condițiile de trafic sunt deja disponibile: Australia, Belgia, Brazilia, Danemarca, Finlanda, Franţa, Germania, Israel, Italia, Japonia, Olanda, Noua Zeelandă, Puerto Rico, Rusia, Spania, Suedia, Taiwan și Marea Britanie”, se arată în comunicatul Google.

Dacă pe drumurile pe care călătoriți nu apar încă informaţii despre trafic, nu vă faceți griji. În timp, informațiile despre condițiile din trafic pot fi îmbunătățite cu cât mai mulți utilizatori vor folosi navigarea cu hărți Google sau hărțile Google pentru mobil. CITEŞTE ŞI Cum ştie Google dacă e aglomerat pe A2 sau pe Barbu Văcarescu <iframe width="640" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/Oj0mOLuEm94" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>