Brokerul de asigurari francez Gras Savoye a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 1.100.000 de euro, in crestere cu 25% fata de 2005, si vizeaza o crestere comparabila pentru 2007, informeaza un comunicat al companiei. Gras Savoye are in continuare planuri de extindere, si are in vedere atat achizitionarea unor brokeri romani de asigurari, cat extinderea personalului.

“Gras Savoye va pune accent in acest an pe piata romaneasca pe serviciile pentru angajati, pe pensiile private si pe asigurarile de sanatate, care au un potential de dezvoltare foarte ridicat”, declarat presedintele intermediarului de asigurari Gras Savoye, Patrick Lucas. 

Compania  estimeaza ca in urmatorii ani cota de piata a asigurarilor intermediate va creste de la 20 la 35%.

Gras Savoye a implinit saptamana aceasta 10 ani de prezenta romaneasca. Compania din Romania este filiala a Gras Savoye, prima companie de brokeraj in asigurari din Franta, infiintata in 1907, care dispune de o retea de filiale in 30 de tari din Europa, Africa, Orientul Mijlociu si Extremul Orient. 

Gras Savoye Romania detine o cota de piata de 35% pe segmentul priveste politele de bunuri, ceea ce reprezinta un total de prime intermediate de 4,5 milioane euro.

 

Sursa: Capital 12 Aprilie 2007