Compania ajunge astfel la patru centre de dezvoltare software în România, după cele din Cluj-Napoca, Braşov şi Sibiu, unde în prezent numără peste 450 de specialişti.

"iQuest îşi propune o creştere constantă, stabilă, la fel ca în celelalte centre, bazată pe oameni de calitate, care doresc să îşi dezvolte continuu competenţele într-un mediu de lucru profesionist. Ne menţinem angajamentul de a recruta constant, de la tineri absolvenţi până la specialişti cu peste 10 ani experienţă. Pentru centrul din Craiova, ne propunem ca, până la sfârşitul anului, să avem până la 40 de colegi noi", a spus Cornelius Brody (foto), fondator şi CEO al grupului iQuest.

Ca şi restul centrelor de dezvoltare iQuest, biroul din Craiova va furniza servicii şi soluţii software pentru industriile life sciences, servicii financiare, telecomunicaţii, logistică şi media. În prezent, aproximativ 90% dintre afacerile companiei sunt realizate cu clienţi din Europa de Vest, cu precădere în Germania, Elveţia, Marea Britanie şi Ţările Scandinave. În plus, atunci când sunt identificate oportunităţi concrete pentru piaţa locală, echipa iQuest Craiova se va implica şi în proiecte autohtone de dezvoltare software.

Grupul iQuest, companie înfiinţată în anul 1998, cu sediul central în Germania, numără peste 450 de angajaţi în opt sedii din Europa şi Statele Unite, echipele de dezvoltare fiind localizate în Germania şi România.
Sursa: Agerpres