Noua linie de credit furnizează companiei lichidități semnificative pentru a finanța noi achiziții și a realiza investiții în rețea.

Un consorțiu format din bănci importante din Europa a participat la finanţarea în valoare de 330 milioane de euro. Beneficiile vor fi utilizate pentru a refinanța credite bancare existente, iar un procent de peste 50% va putea fi folosit pentru achiziții, cheltuieli de capital sau pentru returnarea împrumuturilor de la acționari. În cei 20 de ani de activitate, GTS a crescut în mod organic, prin achiziția de companii și active în regiunea Europei Centrale și de Est. Compania va continua în aceeaşi direcţie și va folosi lichiditățile pentru a accelera dezvoltarea și pentru a-și îmbunătăți rețeaua de fibră și centrul său regional de date.

„Faptul că am combinat creditorii existenți cu noi bănci pentru această finanţare, demonstrează stabilitatea afacerii noastre. De la ultima noastră linie de credit din 2008, GTS şi-a mărit profitabilitatea și fluxul liber de numerar în fiecare an, datorită disciplinei și atenţiei acordate obiectivelor de business. În aceste vremuri incerte, suntem atenţi la oportunitățile din piaţă şi ne simţim privilegiați să avem susţinere de la instituţii financiare puternice și acționari din toată Europa și S.U.A”, a declarat Gerald Grace, CFO GTS.