Harley Davidson Bucureşti a inaugurat noul showroom situat în nordul Capitalei în centrul comercial Băneasa Shopping City, ca urmare a unei investiţii de circa 700.000 de euro. Unicul dealer al mărcii Harley Davidson în România îşi mută astfel activitatea într-un complex cu o suprafaţă totală de 700 mp, din care 500 mp showroom-ul şi 200 mp spaţiul de service.

Aici vor fi comercializate pe lângă motocicletele Harley Davidson şi cele Buell, accesorii, piese de schimb şi articole conexe sub numele mărcii. 0-44189-2.jpgTot aici va fi asigurată activitatea de service autorizat pentru cele două mărci în România.

Harley Davidson Bucureşti se extinde

Mai mult, compania a anunţat că va deschide un nou showroom în Constanţa. Acest lucru se va întâmpla în luna ianuarie 2010 iar valoarea investiţiei va ajunge la circa 100.000 de euro. Suprafaţa acestei unităţi va fi de 120 mp şi nu va exista service.

Cifra de afaceri anuală a Harley Davison Bucureşti este de aproximativ 600 – 700 mii de euro, obţinută numai din vânzări de motociclete, la aceasta adăugându-se şi serviciile de after-sel şi comercializarea de accesorii sub numele Harley Davidson.