H&M are deja cinci unităţi în România: patru în mall-urile bucureştene şi unul în Unirea Shopping Center Braşov.

Primele magazine se vor deschide în septembrie în Timişoara şi Cluj, în centrele comerciale Iulius Mall din oraşele respective. În noiembrie vor urma unităţile din Bucureşti, în Sun Plaza, şi Constanţa, în centrul comercial Maritimo Shopping Center.

„Odată cu deschiderea noilor magazine, ne vom mări şi echipa, urmând să mai angajăm până la finele anului în jur de 100 de oameni. Vrem să le oferim candidaţilor noştri oportunitatea de a se alătura unei companii puternice din punct de vedere financiar, care se dezvoltă rapid, unde au numeroase posibilităţi de dezvoltare personală pentru a-şi construi o carieră”, a declarat Carlos Duarte, county manager H&M România.

Colecţia de toamnă de la H&M dezvăluie o senzaţie proaspătă de eleganţă, creată prin îmbinarea stilurilor retro cu o tentă modernă de distracţie. Siluetele înalte şi largi, cu paltoane clasice de culoarea camel combinate cu rochii imprimate şi cu pantaloni largi fac parte din look-urile principale ale sezonului de toamnă.  

Primul magazin H&M a fost deschis în Suedia în 1947. Există peste 2.200 de magazine H&M în peste 38 de ţări în toată lumea şi are în jur de 87.000 angajaţi.