Honda Trading România lansează noul website www.Hondatrading.ro, la aniversarea a trei ani de când compania japoneză este prezentă pe piaţa auto din România.

Hirotomo Kani,  Preşedinte Honda Trading România: „Este cel mai bun moment pentru a lansa noul site şi oferta specială prin care sărbatorim evenimentul. Acum oferim mai multe soluţii de achiziţie a unui automobil Honda, iar pentru cei care au deja unul, venim cu o serie de module  – liste de accesorii, informaţii despre garanţii sau noutăţi din lumea Honda.

Noul site oferă o multitudine de avantaje, de la conţinutul informativ la posibilitatea de a contacta un dealer autorizat în orice moment.”

Clienţii actuali pot folosi site-ul pentru a găsi toate informaţiile necesare, începând cu manualele de utilizare (inclusiv pentru sistemele de navigaţie), până la programare pentru revizia tehnică şi garanţii. S-a dorit ca site-ul să fie cât mai interactiv şi cât mai atractiv cu putinţă, de aceea s-au utilizat intensiv cele mai noi  funcţionalităţi video şi flash, atât în prezentarea modelelor cât şi a tehnologiilor dezvoltate.

Noul Hondatrading.ro, realizat de Infinit Interactive Solutions, aduce universul Honda mai aproape de utilizator, prin secţiuni noi, precum harta interactivă cu dealerii Honda, modulul de comparare modele, cel de programare la drive test şi posibilitatea de a cere o ofertă de finanţare online.

Platforma site-ului este acum mult mai complexă, asigurând multiple funcţionalităţi, începând cu un modul de vizualizare 360º a modelului selectat, până la posibilitatea de a compara simultan 3 modele din gama Honda. Vizitatorii pot accesa astfel toate informaţiile necesare legate de automobilele disponibile, pentru a face cea mai potrivită alegere.

Un alt punct important în dezvoltarea noului site a fost prezentarea cât mai detaliată a tehnologiilor avansate care se regăsesc în fiecare din modelele Honda – indiferent că vorbim de propulsiile hibride de ultimă generaţie, de binecunoscutele motoare i-VTEC cu admisie variabilă sau de performantele sisteme de siguranţă activă şi pasivă.

Posesorii unui automobil Honda, cât şi cei care intenţionează să îşi achiziţioneze unul nou, pot descărca broşurile cu accesorii în format PDF direct de pe site-ul Honda Trading România, pentru a-şi personaliza în cele mai mici detalii modelul preferat.

Istoria şi filosofia Honda, elemente definitorii pentru companie, au acum o secţiune distinctă, foarte uşor de parcurs, care evidenţiaza cei mai importanţi paşi facuţi încă de la înfiinţare şi secretele din spatele succeselor acesteia pe plan global.

Honda Trading România, parte a grupului Honda Trading, şi-a început activitatea în septembrie 2006 şi a livrat până în momentul de faţă peste 5.200 de autoturisme Honda pe piaţa autohtonă. www.honda.ro

Fondată în 1948, compania Honda este în prezent liderul mondial în producerea echipamentelor motorizate, oferind o gamă vastă de produse şi tehnologii,  cu o preocupare constantă faţă de mediul înconjurător.

Honda se străduieşte să fie în continuare o companie pe care societatea şi-o doreşte, respectând angajamentele faţă de parteneri şi împărtăşeşte bucuria cu oamenii din toată lumea.

Infinit Solutions, parte a grupului Infint Holding, este o agenţie full service ce dezvoltă platforme de comunicare complexe prin servicii de ATL, BTL şi Interactive.