Foarte multi vizitatori au asistat la demonstratiile gastronomice realizate de Horia Virlan si DAAS Romania la editia 2009 a expozitiei Romhotel, organizata de Romexpo in perioada 30 septembrie – 03 octombrie. In primele 3 zile, timp de 2 ore, maestrul bucatar a gatit pentru publicul prezent la eveniment un meniu variat si foarte apetisant, cu numeroase preparate din peste si legume proaspete gatite in aburi, antricot de vita cu mantie picanta, rulada de porc umplută, pain au-chocolat, t
Foarte multi vizitatori au asistat la demonstratiile gastronomice realizate de Horia Virlan si DAAS Romania la editia 2009 a expozitiei Romhotel, organizata de Romexpo in perioada 30 septembrie – 03 octombrie.
In primele 3 zile, timp de 2 ore, maestrul bucatar a gatit pentru publicul prezent la eveniment un meniu variat si foarte apetisant, cu numeroase preparate din peste si legume proaspete gatite in aburi, antricot de vita cu mantie picanta, rulada de porc umplută, pain au-chocolat, tarta cu branza si caise si multe altele.
„Am planificat un meniu vast pentru fiecare demonstratie, cu scopul de a arata specialistilor prezenti la eveniment cat de multe preparate se pot realiza in acest cuptor in doar 2 ore”, declară maestrul Horia Virlan.
Daca nu ati ajuns la demonstratiile culinare ale maestrului Horia Virlan, dar doriti consultatii cu privire la
DAAS Romania va continua seria evenimentelor moderate de Horia Virlan.
DAAS Romania este unul dintre principalii furnizori de echipamente pentru industriile horeca si retail din Romania si unic importator ALI Group – Italia (echipamente bucatarii profesionale), FRIGOMECCANICA (baruri profesionale), EPTA (frig comercial) pentru Romania.