Horoscop miercuri, 20 decembrie. Zodia căreia nimic nu-i merge cum a plănuit

Horoscop miercuri 20 decembrie. BERBEC  Lasă-ți personalitatea extrovertită să se exprime fără limite pentru că astăzi poți să beneficiezi cu ușurință de simpatia furnizorilor, a colaboratorilor și chiar și a concurenților. Magnetismul tău pare a fi în creștere și poți primi mult sprijin în eforturile tale financiare. Dacă ai trecut printr-o perioadă mai singuratică, conjunctura astrală poate indica finalul acesteia, îți poți găsi o companie chiar plăcută.

TAUR Miercuri, poți să îți pui talentele în slujba companiei la care lucrezi pentru a-ți restabili imaginea. Aceste ultime săptămâni e posibil să fi fost mai complicate pentru că e posibil să te fi destabilizat unele mici supărări. Trebuie să-ți regăsești calmul. Jumătățile de măsură nu-s pe gustul tău. Ți se poate părea că nimic nu merge așa cum ai plănuit. Nu-ți face griji, ia-le, pe toate, pas cu pas.

GEMENI Luna expansivă te poate împinge afară din casă, departe de cartierul tău, poate chiar într-un tărâm îndepărtat. Pari să aspiri la povești grozave alături de alte persoane, gata să faci concesii și să-ți demonstrezi bunăvoința. Pare a fi o zi în care te-ai putea înțelege bine cu oricine. Toate relațiile tale pot fi favorizate, dar, în mod special, cele oficiale, contractuale…

RAC  Miercuri pare a fi o zi grozavă pentru a călători, a ieși în oraș și a socializa sau a participa la o activitate culturală. E posibil să poți consolida definitiv o schimbare pozitiva pentru bunăstarea ta, care îți poate permite să te simți împlinit și fericit. Deși poți avea tendința de a gândi prea mult, practicarea unei activități fizice te poate ajuta să-ți păstrezi echilibrul, eliberând tensiunile acumulate în această perioadă ultra aglomerată.

Horoscop miercuri, 20 decembrie. Zodia căreia nimic nu-i merge cum a plănuit

LEU  Conjunctura astrală poate indica faptul că ești în cea mai bună formă a vieții tale pentru a lua decizii înțelepte legate de cheltuieli, care se pot constitui, în realitate, în niște investiții. Te poți concentra, cu ușurință, pe detalii cheie, fără a forța lucrurile, ceea ce îți poate folosi foarte mult în domeniul financiar. Pe plan personal, lucrurile par să meargă nesperat de bine, stelele toarnă gaz pe foc!

FECIOARĂ Sfaturile paternaliste te pot deranja astăzi, poți simți că oamenilor de jur le lipsește răbdarea și tactul, dar poate că, de fapt, poate ție îți lipsesc competitivitatea și simțul provocării. Uneori trebuie să îndrăznești, să ai pretenții, să te implici, pentru a te simți cu adevărat acceptat, adaptarea nu presupune să stai nemișcat, la locul tău! Nu e cazul să joci mereu în defensivă!

BALANŢĂ  Nu exagera pentru că stelele îți cern intențiile! Acum pare să nu fie momentul pentru flirturi și tachinări, ci pentru angajamente serioase și întâlniri semnificative. Conjunctura favorizează inițiativele și proiectele serioase. Dialogul poate înlocui temporar ambițiile tale înalte, setea de a te depăși, de a-ți transcende temerile și vei putea apoi să atingi un nivel mai înalt de comunicare cu partenerul tău, făcându-ți relația să evolueze.

SCORPION  Ca de obicei, poți simți, și astăzi, presiunea de a face față tuturor provocărilor, singur și fără lamentări. Totuși, perioada poate fi puțin mai complicată, poți avea dificultăți în a te simți stăpân pe situație și a gestiona totul. Așteaptă câteva săptămâni, ar trebui să îți poți recupera energia. Un masaj cu pietre fierbinți ți-ar putea prinde bine, e bine să-ți asculți corpul și intuiția și să te odihnești, fără a avea un sentiment de vină inutilă.

horoscop
SURSA FOTO: Dreamstime

Horoscop miercuri, 20 decembrie. Zodia căreia nimic nu-i merge cum a plănuit

SĂGETĂTOR  Nevoia ta de recunoaștere poate crește astăzi, poți fi supra motivat să-ți evidențiezi potențialul. Așadar, indiferent de situație, îți poți mobiliza toate forțele pentru a te afirma cu stil și pentru a te asigura că diversele tale inițiative au impactul dorit.

Pari să dispui de o vitalitate bună. Relațiile tale par a fi constructive, sfaturile tale pot fi percepute în mod pozitiv.

CAPRICORN  Stelele revelează că pari să evoluezi într-un climat care îți poate permite să avansezi pioni pe tabla ta de șah personală. Interacțiunile tale par a fi marcate de sinceritate și afaceri excelente. Părerea celor din jurul tău este importantă pentru tine. Dacă te gândești la o relație mai serioasă cu persoana cu care îți împarți viața, în prezent, poți simți nevoia de a cere părerea celor apropiați pentru a te hotărî. Fă, mai bine, cum simți!

VĂRSĂTOR  Astăzi poți avea o prezență deosebit de liniștitoare, dar și energizantă pentru cei din jurul tău. Apreciază lucrurile care se manifestă în existența ta. Spune mulțumesc pentru tot și păstrează în tine acest respect pentru frumusețea vicisitudinilor umane.

Este un semn de înțelepciune faptul că poți reuși ca fericirea ta să nu mai depindă de lucruri exterioare. O privire mai filosofică asupra vieții îți poate conferi mai multă încredere și curaj.

PEŞTI  Viziunea ta de ansamblu în chestiuni financiare poate lăsa de dorit, chiar dacă poate nu se vede. Concentrează-te mai degrabă pe detalii decât pe rezultatele totale. Strânge-ți cureaua și adoptă un nou stil de management!

Astăzi poate fi bine să încerci să discerni ce-ți face bine, cu adevărat, de ceea ce creezi pentru a-ți satisface vanitatea. Nu tot ce zboară se mănâncă!