Horoscop 20 noiembrie 2023. Vești teribile pentru nativii acestei zodii

BERBEC Luni poți să fii mai combativ în urmărirea obiectivelor tale. Fermitatea ta de până acum poate să dea roade și pari mai înțelegător și mai receptiv la ceilalți. Vești bune pot veni la tine sub forma unui plan. Poți descoperi lucruri noi despre cineva din anturajul tău și poți să progresezi în relația cu această persoană. Sunt încurajate întâlnirile neobișnuite, lasă-ți intuiția să vorbească și vorbește altora despre tine!

TAUR Gândurile tale par a fi ascuțite astăzi. Instinctul tău te poate ghida în direcția corectă. Profită de ocazie pentru a renunța la anumite obiceiuri proaste care te pot împing să te comporți nerezonabil și să-ți neglijezi capitalul de sănătate. Poate fi momentul să-ți propui unele schimbări în domeniul nutriției și al organizării vieții, ți-ar trebui odihnă mai multă și mai multă atenție cu privire la aportul nutrițional, mai puține grăsimi ar putea fi recomandabile!

GEMENI Dacă acționezi prea repede, abordarea ta riscă să eșueze. Fă-ți timp pentru a analiza cu atenție situația, înainte de a acționa. Nu pierde timpul luptând cu ideile fixe… Rămâi concentrat pe prioritățile tale. Nu ezita să-ți dai cu părerea, poate fi timpul potrivit, iar realismul tău nu ar trebui să te trădeze. Ai toate șansele să poți fi înțeles și auzit. Ajustează-ți dieta, scăpând de ceea ce este de prisos. Excesele nu sunt recomandate pentru tine.

RAC Datorită umorului tău și spiritului tău de inițiativă, această zi poate fi perfectă pentru a triumfa în multe domenii. Așadar, poate că a venit momentul să te arăți hotărât, îndrăzneț, întreprinzător, să dărâmi barierele, să-ți asumi responsabilitatea pentru alegerile tale. Stelele sugereză că poate că ar trebui să-ți reîncarci bateriile în singurătate și să faci bilanțul, poți câștiga astfel și la capitolul energie mentală.

Horoscop 20 noiembrie 2023. Vești teribile pentru nativii acestei zodii

LEU Nu lua totul în serios, minimizează-ți tendința către dramatizare și arată-ți pur și simplu limitele, fără a ceda! Fă-ți simțită amprenta, pur și simplu, fără a aborda o atitudine condescentă. Temperează-ți judecățile, riști să-i șochezi pe unii dintre cei dragi cu intoleranța sau nervozitatea ta, poți fi defensiv și poți să ai dificultăți în a avea încredere în oameni. În unele situații acest lucru se poate dovedi problematic… Relaxează-te!

FECIOARĂ Diplomația ta îți poate fi foarte utilă în interacțiunile cu cei din jurul tău astăzi. Poți fi auzit, înțeles și ai putea rezolva orice neînțelegere. Promovând flexibilitatea și tactul, ai toate șansele să obții armonie relațională pe care ți-o dorești. Poți fi bârfit și chiar acuzat pe nedrept de o zodie de pământ din jurul tău, dar ai toate șansele să depășești situația cu bine, și chiar cu un oarecare profit social.

BALANŢĂ Mintea ta poate fi plină de ide care de care mai creative. Completează-le, înainte de a vorbi despre ele, ești mai credibil dacă prezinți și unele implementări pragmatice ale acestor idei. Climatul astral te poate încuraja către introspecție, chiar meditație… Stelele îți pot îmbogăți ”arsenalul” de cuvinte, îți pot scoate în evidență cursivitatea și îți pot oferi argumentele pentru a câștiga voturile celor mai reticenți.

SCORPION Dacă, din orice motiv, trebuie să preiei jobul altcuiva, analizează, cu atentie, ce ți se oferă. Perioada este favorabil, dar pune în balanță, în mod egal, avantajele și dezavantajele. Alege pragmatic și rațional, așa cum obișnuiești! Din punct de vedere financiar, luni norocul ar trebui să fie de partea ta, conjunctura favorizează noile începuturi: proiectele, clienții, noile negocieri sau contacte cu colaboratori.

Horoscop 20 noiembrie 2023. Vești teribile pentru nativii acestei zodii

SĂGETĂTOR Optimismul tău te poate ajuta să depășești necazurile și să eviți obstacolele. Profită de ocazie pentru a abandona anumite obiceiuri care se bazează pe idei false, stilul tău de viață poate avea unele neajunsuri care se pot face simțite. Ascuțimea judecăților tale riscă să creeze furtuni în relațiile interumane. Nu căuta vinovați, nu judeca. Luciditatea și intuiția ta nu te scutesc de manifestările de bunăvoință de care toată lumea are nevoie.

CAPRICORN Luni poți întâmpina unele probleme în a-ți păstra calmul! Trebuie să lucrezi puțin la tine însuți pentru a nu te lua gura pe dinainte. Forma ta e posibil să fi revenit la un nivel mai bun, te poți simți suficient de încrezător pentru a face față la ceea ce trebuie făcut, nu-ți pierde timpul cu discuții sterile. Totuși, lasă-i să vorbească până la capăt pe cei din jur, nu-i întrerupe cu capricornisme de genul: „Ştiam!” sau „Zi mai repede!” Şi nu mai mormăi în barbă…

VĂRSĂTOR Luni poți să te confrunți cu un climat tensionat, plin de neînțelegeri și presărat cu capcane. Conjunctura poate complica lucrurile și îți poate pune semnul zodiacal într-o poziție mai puțin fericită. Deciziile tale pot fi contestate și poate fi dificil să îți fie respectate punctele de vedere. Mai bine amână anumite discuții în familie până mâine. Întâi trebui să găsești unghiul potrivit din care să privești situația pentru a găsi o soluție cu adevărat satisfăcătoare.

PEŞTI Luni stelele spun că ai șanse să beneficiezi de multe avantaje. Descoperirile tale pot fi unice, ideile tale pot fi îndrăznețe, deși uneori confuze, dar atractive, lumea te urmează! Magnetismul tău personal este în creștere. Să sperăm că nimeni nu are ideea nebună să-ți stea în cale! Instinctul și intuiția ta caracteristică te pot ajuta să fii la locul potrivit la momentul potrivit, ceea ce e extraordinar de important în viață!

Nu tot ce zboară se mănâncă, poţi constata astăzi, spre paguba ta. O decepţie, produsă de o achiziţie, o cumpărătură, o marfă, sau de o veste. Cu prudenţă şi fără iluzii poţi trece obstacolul! Nu te grăbi, însă, ca să tragi concluzii. Pari uşor plictisit şi distrat de tot ce ţi se întâmplă… asta pentru că te pregăteşti de ceva important. Iar ziua de astăzi este doar o zi de legătură, care aştepţi să treacă. Dar şi zilele de tranzit au farmecul lor!

Horoscop 20 noiembrie 2023. Vești teribile pentru nativii acestei zodii