Horoscop 29 octombrie 2023. O zi cumplită de duminică pentru nativii acestei zodii

BERBEC Weekendul pare să nu fie atât de distractiv pe cât ai sperat: cei din jurul tău pot fi mai degrabă tăcuți și singuratici. Frustrarea ta crește din oră în oră și poate fi contagioasă. Temperează-te și nu te lăsa lăsa purtat de emoții. Secretul acestei duminici este să încerci să nu forțezi lucrurile, dacă nu merg din prima așa cum ți-ai fi dorit. Dacă nu îți schimbi comportamentul, poți avea niște confruntări directe.

TAUR Duminică riști să întâmpini probleme de comunicare cu cei din jur. Te poți simți plictisit pentru că viața de zi cu zi și activitățile tale pot fi marcate cu sigiliul moderației. Te poți exprima cu o anumită rigiditate și poți încheia puțin prea repede. Astăzi poate fi una din acele zile în care nu prea îți arde de glumă și ți se pot aduna norii de furtună ca deasupra casei familiei Addams. Poate ar fi o idee bună să nu te mai iei așa de în serios.

GEMENI Această zi ai putea să o dedici învățării autocontrolului și dezvoltării celor mai personale ambiții, fără teamă și fără excese sau impulsuri excesiv de egocentrice… Ascultă-ţi vocea interioară şi redu ritmul, duminica este ziua de odihnă. Fizic, poți fi într-o formă bună, dar nu exagera cu consumul de sare și de grăsimi dăunătoare. Pe seară, poți primi o veste bună, de departe.

RAC Conjunctura astrală te poate încuraja să reflectezi cu calm asupra realizărilor tale emoționale și materiale, să faci un bilanț sincer și apoi să continui pe baze sănătoase și stabile. Nevoia ta de a fi cu familia este puternică, este punctul tău de ancorare. A fi în compania lor îți face mare plăcere. În acest weekend, ai șanse să reușești să-i aduci pe toți laolaltă și vă distrați bine împreună.

Horoscop 29 octombrie 2023. O zi cumplită de duminică pentru nativii acestei zodii

LEU Duminică parcă pierzi puțin din splendoarea ta și te posibil să trebuiască să te adaptezi mai bine, dacă nu vrei să strici o atmosferă deja încetinită sau grea. Trebuie să depui efortul de a te gândi mai mult la alții și de a nu mai lua așteptările lor ca pe o ofensă personală. Planurile tale de azi pot avea un defect destul de mare: se bazează mai mult pe arbitrar, decât pe planificarea atentă a raportului odihnă-distracţie!

FECIOARĂ Dacă starea finanțelor tale te-a îngrijorat până acum, e posibil să nu trebuiască să-ți mai faci griji. O situație financiară în creștere și un nou ciclu te pot ajuta să îți faci planuri, relaxat. Acum poți acoperi și cele mai scumpe cheltuieli. Program de distracţie pe seară, profită din plin! Fie un concert în oraș, un film la cineva sau o ieșire la restaurant cu prietenii, toate îți pot face o mare plăcere!

BALANŢĂ Duminica aceasta este posibil să nu fi prea obiectiv. Pare să îți lipsească discernământul. Dându-ți sfatul oricui e suficient de drăguț să te asculte, poți părea a fi destul de dur și fără scrupule. Poți fi prea pretențios și poți învinovățiți pe alții pentru orice și orice.Poți primi, cu plăcere, niște vizite sau niște vești ale unor persoane plecate de mai mult timp. Relaxează-te și nu mai pune totul la suflet!

SCORPION Duminică, planeta Venus îți ocrotește și îți favorizează viața sentimentală. Aceasta pare a fi plină de încredere și de convingerea reciprocă a faptului că partenerul este persoana potrivită. Ar putea fi benefică o evadare în natură, dar în special dacă te afli într-o zonă în care soarele încă strălucește în această zi. A vedea lumea și a întâlni oameni noi te poate stimula și energiza.

Horoscop 29 octombrie 2023. O zi cumplită de duminică pentru nativii acestei zodii

SĂGETĂTOR Dacă duminica participi la un antrenament sau trebuie să la o întâlnire importantă, ai toate șansele să te simți ca acasă. Păstrează același curs de acțiune și nu te lăsa deranjat de micile obiecții ale unora. Astăzi, fie te plictisești groaznic, fie îți sare țandăra din cauza lipsei evenimentelor și a mediocrității celor din jurul tău. Seara, mai bine un film de comedie să urmărim și un cântec vesel să cântăm!

CAPRICORN Duminică te pot încerca sentimente plăcute de confort și siguranță, nimic mai atractiv pentru tine. Poți petrece o parte din zi cu familia ta, alături de partener. Îți poți găsi echilibrul astfel, nu există niciun motiv ca asta să se schimbe. Poți să investești cu plăcere în acest rol de lider de clan, nu îți este nici străin, nici neplăcut. În dragoste, stelele spun să-ți recunoști greșelile, mai ales pe cele nesemnificative sau pe cele care pot provoca gelozie!

VĂRSĂTOR Ultima ta zi de weekend ar putea începe cu o plimbare lungă în aer curat. După-amiaza, ai putea alegi să îți decorezi interiorul sau să ai grijă de grădina sau balconul tău. La sfârșitul zilei, ți-ar putea face plăcere să-i aduci împreună pe toți ai casei și să gătiți împreună un preparat nou, poate ceva dulce, ce zici de găluște cu prune și lapte de pasăre? După cină și ceva dulce, viața amoroasă poate fi foarte bine aspectată.

PEŞTI Dacă ai reuși să îți pui grijile în perspectivă și să negociezi o schimbare subtilă, ai avea motive obiective să fii mandru de tine… Singurul risc ar fi să te lași copleșit de presiune și să depășești limitele dorind să controlezi totul. Dacă ești singur azi, gândește-te la ce ai făcut. Atitudinea ta este probabil cauza izolării tale, pentru că refuzul tău de a te schimba te poate distanța de iubire sau de prietenie. Încearcă să fii mai flexibil, mai îngăduitor…

Horoscop 29 octombrie 2023. O zi cumplită de duminică pentru nativii acestei zodii