Horoscop 29 septembrie. Răsturnare de situație pentru nativii acestei zodii

BERBEC După ce ai făcut bani frumoși din diversele tale asociații sau datorită unor relații, poate fi timpul să te concentrezi pe următoarele investiții personale. Fie că este vorba de dragoste sau de finanțe, instinctul tău te poate ajuta să-ți urmărești interesele cele mai importante cu o luciditate constantă.

TAUR Această zi îți poate conferi o putere emoțională care să miște munții din loc! Poți îndrăzni să fii un pic mai mult tu însuți astăzi, pentru a-ți regăsi autenticitatea. Poate îți dorești să întâlnești o persoană capabilă să intuiască și să înțeleagă secretele pe care le ascunzi. Ascultă, cu atenție, și pune întrebări, dacă vrei să înveți lucruri noi despre oameni. Ai toate șansele să primești răspunsuri care să te surprindă în mod pozitiv.

GEMENI Din cauza influențelor planetare actuale, cerul tău astral nu pare a fi, tocmai, îngăduitor. Nu trebuie să renunți când te confrunți cu o situație pe care nu o poți controla. În loc să te lași bătut, cere ajutor cuiva în care ai încredere. Ia exemplu de la cei care se descurcă cel mai bine financiar și probabil vei descoperi rețeta ca să treci peste orice obstacol, poate fi utilă, pe viitor.

RAC Astăzi poți, cu multă viclenie, să întorci o situație care nu părea în avantajul tău. Forfota care domnește te poate distrage și poți să nu mai fi la fel de atent ca de obicei la ceilalți. Viața ta amoroasă riscă să sufere, cei dragi sunt obișnuiți să conteze pe tine. Dacă este necesar, obține ajutor, ești înconjurat de bunăvoință. Ai grijă să nu lași nevoile altora să te copleșească. Gândește-te mai bine înainte de a face promisiuni.

Horoscop 29 septembrie. Răsturnare de situație pentru nativii acestei zodii: Viața amoroasă riscă să sufere

LEU Astăzi ți se poate cere să suporți obstacole și provocări uneori dureroase, dar care pot avea meritul de a-ți testa proiectele, pentru a determina dacă rezistă. În general, poți pasionat de întreceri, concursuri, curse, orice activitate care îți poate confirma valoarea în mod obiectiv. Astăzi poți încerca să obții același efect, ”cerșind” declarații și complimente de la cei dragi. Ai grijă, unor nativi s-ar putea sa nu le iasă, ba chiar să primească reacții contrare.

FECIOARĂ Vineri, sunt șanse ca nimic să nu ți se pară amenințător, ești încrezător și știi că ai umerii suficient de puternici pentru a-ți căra toate responsabilitățile și chiar mai mult de atât. Tot ceea ce are legătură cu țările străine poate fi de bun augur și te poate ajuta să te îndrepți ta în direcția corectă. Sentimental ești favorizat, înțelegi că partenerul tău îți oferă ceea ce ai nevoie și asta îți poate întări sentimentele.

BALANŢĂ Vineri, te poți simți destul de obosit și stors de energie, la sfârșit de săptămână și de lună. Întâlnirile neașteptate din mediul tău zilnic pot zgudui unele dintre opiniile tale, pot adăuga dimensiune rutinei tale cu unele elemente pitorești sau neobișnuite. Este o zi grozavă pentru a studia, a începe o ucenicie sau a te înscrie într-un club sportiv. După program, un film polițist la cinema îți poate satisface nevoia de adrenalină!

SCORPION Astăzi totul pare să curgă natural, iar tu poți să te simți suficient de capabil să profiți de momentele bune, atunci când acestea se ivesc. Ai înțeles că funcționarea fără a pune presiune asupra ta este esențială pentru bunăstarea ta. Dacă îți place să lucrezi singur, găsește un domeniu care să îți permită un loc de muncă care să-ți ofere o oarecare independență.

Horoscop 29 septembrie. Răsturnare de situație pentru nativii acestei zodii: Viața amoroasă riscă să sufere

SĂGETĂTOR Vești bune! Stelele conciliante pot aduce pacea în viața ta financiară. Unele nevoi surprinzătoare îți pot stimula ambiția. Încearcă să prevezi posibilele noi dezvoltări ale diferitelor situații și nu amâna să faci demersuri pentru a progresa în proiectele aflate în desfășurare. Datorită unei relații de prietenie poți să-ți regăsești echilibrul. Se poate suda o prietenie trainică, care are șanse să reziste testului timpului și timpurilor.

CAPRICORN Atmosfera poate fi plăcută şi destinsă, poţi să împaci și munca și viața personală. Confingurația planetară te invită la aventură, dar nimic nu garantează faptul că relațiile închegate sub această influență pot fi de durată sau stabile. Pentru a face acest lucru, va trebui să fii mai vigilent cu privire la anumite detalii pe care, altfel, fără îndoială că le-ai fi neglijat…Limitează-te, astăzi, la activităţile de rutină, care implică oameni pe care îi cunoşti bine.

VĂRSĂTOR Daca astăzi ai neșansa să te confrunți cu o limitare legală, cu vreo autoritate publică, mai bine te conformezi, fără comentarii, configurația indică o disciplină destul de rigidă. Dar pe de altă parte este o ocazie bună să-ți ascuți argumentele, mintea ta poate deveni și mai disciplinată. Este, de asemenea, o perioadă în care nu ar prinde rău deloc să te arăți harnic.

PEŞTI Astăzi, poți să îți investești energia în urmărirea idealului tău. Această atitudine îți poate aduce mai multe recompense decât încăpățânarea ta de a aplana adversitățile, chiar dacă mereu ai și tu partea ta de vină în conflictele cu care te confrunți! În ciuda unui program destul de încărcat, stelele indică dorința de a vrea să păstrezi echilibrul dintre viața ta de familie și viața amoroasă, poți reuși să nu te lași copleșit de obligațiile profesionale.

Horoscop 29 septembrie. Răsturnare de situație pentru nativii acestei zodii: Viața amoroasă riscă să sufere