Horoscop joi, 9 noiembrie. Cea mai stresată zodie. Încearcă să te odihnești

Horoscop joi 9 noiembrie. BERBEC  Conjunctura astrală poate indica faptul că ar trebui să te concentrezi mult mai mult pe munca ta. În timpul liber, poate fi momentul să renunți la distracții, o perioadă, și să încerci te odihnești, să ai grijă de tine și să mănânci corect, pentru că stresul poate fi enorm, corpul tău îl poate resimți și poate fi foarte greu de funcționat într-o astfel de stare. Nu lua, astăzi, decizii foarte importante, dacă poți, amână-le, o zi-două!

TAUR  Conjunctura indică o zi frumoasă, propice unor întâlniri energizante. Poți deborda de o seducție foarte sănătoasă și natural, care te poate aduce în contact cu oameni autentici, dispuși să-și facă timp pentru a te cunoaște într-o atmosferă caldă. O activitate de precizie, precum tirul cu arcul sau golful ar putea juca un rol important și chiar poate fi decisivă în progresul săptămânii tale.

GEMENI   Joi, o persoană apropiată se poate opune planurilor tale sau îți poate cere un angajament mai serios. Pot fi supuse la test intențiile tale reale, idealurile sau felul tău de a vedea viața. Încearcă să atenuezi tensiunile pentru că, de astăzi încolo, disputele par inevitabile, iar interacțiunile pot deveni mai dificile. Stelele te pot seduce, te pot împinge în căutarea idealului și uneori poți să ai dificultăți în a rămâne cu picioarele pe pământ!

RAC  Astăzi,  învățarea anumitor concepte ți-ar putea permite să faci una dintre pasiunile tale profitabilă și să o monetizezi. Atmosfera pare a fi bună, nu ezita să-ți împărtășești ideile creative. Viața ta amoroasă poate fi perturbată. Cel mai important lucru este să știi să-ți alegi contactele și să te concentrezi asupra celor care te iubesc cu adevărat. Se poate produce o schimbare pozitivă și ai șanse să lași, rapid, instabilitatea în urmă.

Horoscop joi, 9 noiembrie. Cea mai stresată zodie. Încearcă să te odihnești

LEU  Dacă lucrezi pe cont propriu, poți avea ocazia să faci afaceri bune, atâta timp cât ești răbdător și adaptabil. Cu colegii sau colaboratorii tăi, atmosfera riscă să fie mai tensionată, voințele se pot ciocni, pot apărea rivalități. Lucrurile merg înainte cu partenerul tău, chiar dacă poate nu este suficient de rapid, pentru gustul tău. Nu da vina pe el pentru îndoielile tale, tu iei și trebuie să-ți asumi responsabilitatea pentru propriile decizii.

FECIOARĂ  Simțul strategiei îți poate permite să-ți atingi obiectivele, cu condiția să câștigi puțină încredere în mijloacele și abilitățile tale, risipindu-ți îndoielile odată pentru totdeauna și luând în considerare situația ta în mod realist și optimist! Poate fi o zi potrivită pentru a-ți face niște planuri solide, a contempla unele idealuri rezonabile sau a organiza eficient o călătorie undeva departe și exotic, cum îți place ție.

BALANŢĂ   Joi poți avea ocazia să demonstrezi că toate dificultățile pot fi depășite cu delicatețe! Diplomația ta, gustul tău pentru echilibru și frumusețe te plasează în mod ideal în cursa pentru succes. Mai trebuie să iei inițiative pentru a beneficia de el și nu este, neapărat, punctul tău forte…Mercur şi Jupiter indică faptul că poate fi momentul să iei decizia pe care ai tot amânat-o.

SCORPION  Energia ta poate fi plină de îndrăzneală și încredere în atuurile tale. Această stare de spirit te poate dota cu un farmec foarte seducător și poate deschide inima persoanei dragi. Persoanele singure au tot interesul să iasă în oraș, dacă nu vor să rămână singure, dragostea poate fi chiar după colț! Poate fi momentul să asculţi oamenii, cu adevărat, nu pentru a le răspunde, îmbiindu-i la destăinuiri și confidențe.

horoscop
SURSA FOTO: Dreamstime

Horoscop joi, 9 noiembrie. Cea mai stresată zodie. Încearcă să te odihnești

SĂGETĂTOR  Luna poate crea o atmosferă mai hotărâtă, care uneori poate să interacționeze cu dispozițiile tale, dacă te încăpățânezi. Dar, per total, această zi ar trebui să-ți aducă, mai presus de toate, o odihnă pe cinste, ocazia de a te relaxa în liniște, în companie bună. Ideile financiare pot veni la tine în forme și circumstanțe neobișnuite… Ar fi păcat să te blochezi în ideile tale vechi. Poți obține mai mult decât credeai, cu puțin efort!

CAPRICORN   În această perioadă stelele spun să nu ai nicio reacţie imediată, aşteptând ca această lume nebună, nebună, nebună să se aranjeze de la sine, cumva… Chiar și haosul are structura şi legile lui. Ți-ar putea prinde bine o seară petrecută la un spa, un masaj aromatic și poate un pic de saună. Supraveghează-ți alimentația și suplimentează aportul vitaminelor C, D și al zincului, imunitatea poate avea de suferit.

VĂRSĂTOR   Nu pune atâta aroganță trufașă în reacțiile tale, riști să atragi dușmănii de durată. În viață, ne putem, adesea, considera bogați în funcție de câți prieteni buni avem și nicio prietenie solidă nu se poate construi fără toleranță sau fără concesii. Șlefuiește-ți colțurile, totul va fi mai bine! Poate fi mai bine să rămâi acasă, astăzi și să te ții ocupat, chiar și cu muncă fizică, te poate ajuta să consume energia nervoasă.

PEŞTI Stelele spun că te poți lăsa purtat, în voie, de atmosfera micilor plăcerilor pământești. Ferește-te de excesul de lăcomie… Dragostea pare să fie cea care te poate face să-ți canalizezi correct impulsurile, este cea care te poate face să preferi îmbrățișările în locul ciocolatei, ceea ce poate fi foarte benefic pentru…silueta ta! Tot ce este bun este ilegal, imoral sau îngrașă?