Horoscop marți, 10 octombrie! Zodia care nu trebuie să se lase copleșită. Ai grijă de sistemul tău nervos

BERBEC  Abordarea ta originală a problemelor poate fi apreciată în mod unanim astăzi. Poți să aduci puțin condiment într-o atmosferă care tindea să devină gri. Poți avea de luat o decizie, care poate păre mai dificilă, dar gândește-te bine, nu te grăbi. Nu mai amâna şi nu mai căuta soluţii temporare: leneşul mai mult aleargă şi zgârcitul mai mult păgubeşte!

TAUR Conjunctura indică faptul că ai putea avea unele dificultăți în înțelegerea unor persoane, așa că nu sta cu nasul pe sus și fă-ți timp să asculți argumentele tuturor. Elocvența ta nu îți conferă toate drepturile din lume! Viața ta emoțională este în centrul atenției, ieși din ideile tale preconcepute și îndrăznește să redescoperi iubirea. Poți demonstra o rezistență fizică bună, te poți simți pregătit să faci față a ceea ce ai de făcut, totul pare în regulă.

GEMENI Diplomația ta poate fi atuul tău astăzi. Acesta poate fi momentul pentru a clarifica orice neînțelegeri ar fi putut apărea. Într-adevăr, poți avea abilitatea, rară, de a-ți exprima ideile clar, dar cu delicatețe. Acționând în acest fel, poți fi sigur că vei găsi armonie în viața ta de relație. Nu te lăsa copleșit de fleacuri. Ai grijă de sistemul tău nervos și încearcă să evadezi din rutină!

RAC  Astăzi pare că te-ai cam săturat de latura serioasă a vieții, poate fi de înțeles. Din când în când, poți face și ceea ce îți dictează inima, doar așa îți mai poți recupera cheful de viață care să te împingă înainte încă o nouă zi. Totuși, poți să ai multe pe cap. Nu dispera, ai șanse să reuşești să le faci pe toate, dar doar dacă lași mândria la o parte și ceri ajutorul cuiva care îți e dator.

horoscop
SURSA FOTO: Dreamstime

Horoscop marți, 10 octombrie! Zodia care nu trebuie să se lase copleșită. Ai grijă de sistemul tău nervos

LEU  Astăzi, conjunctura astrală indică faptul că a venit momentul tău mult-așteptat, momentul în care poți să încerci să-ţi impui ideile celor din jur, ușor-ușor, precum picătura chinezească, insidios, cum numai o mare felină ar şti să facă! De vreme ce zâmbești, cei dragi înțeleg că asta se datorează faptului că nu mai există griji legate de bani. Dacă ultimele săptămâni au fost puțin complicate, stelele spun că situația ta bugetară se poate îmbunătăți.

FECIOARĂ  Dacă trebuie să iei o decizie, încearcă să faci un pas înapoi și să nu cedezi depresiei sau să decizi într-un mod prea autoritar. Conjunctura astrală îți poate favoriza interacțiunile sociale și îți poate garanta o anumită protecție. A fost o idee bunăsă faci compromisuri, poate avea loc o revenire la calm și asta merită sărbătorit! Dacă ai depune mai mult efort privind alimentația, vitalitatea ta ar crește, acum pari să consumi din rezerve.

BALANŢĂ  Nu te tortura pentru mici piese ale puzzle-ului care pot să nu se potrivească perfect. Muncești din greu, de câteva zile, dar poți să nu ai, totuși, imaginea de ansamblu. Fiecare piesă își poate găsi locul său, atunci când va fi momentul. Stelele spun că poți sta bine la capitolul încredere în tine și pe partea abilităților de comunicare, ceea ce te poate ajuta foarte mult să spui, în sfârșit, ce ai pe suflet, fără a stârni resentimente și reproșuri.

SCORPION  Marți, conjunctura astrală indică o potențială zi bună, în sfârșit, după o perioadă mai tensionată. Poți respira liniștit, pare că tot ce a fost mai greu a trecut! Datorită lipsei presiunilor externe, poți începe să simți disconforturile inerente din viața ta. În loc să mai dai vina pe „sistem”, ar fi mai bine să încerci să obţii un grad mai mare de libertate personală! Orice ar fi, nu te stresa, totul va fi bine, ca în celebrele filme americane clasice, cu „happy end”.

Horoscop marți, 10 octombrie! Zodia care nu trebuie să se lase copleșită. Ai grijă de sistemul tău nervos

SĂGETĂTOR  Pare că poți fi cufundat într-o atmosferă intelectuală care te poate împinge să faci un pas înapoi față de pasiunile tale. Facultățile tale analitice și critice pot fi sporite, profită de ocazie pentru a examina îndeaproape ceea ce trebuie examinat și, eventual, a lua decizii logice, lipsite de emoții care pot distorsiona realitatea.  Este momentul să-ţi rezolvi problemele administrative, birocratice, pentru că stresul provocat de ele te poate influenţa negative.

CAPRICORN  Capricornii care au propria afacere se pot simți în derivă, astăzi. Fie că se pot simți copleșiți de modificările legislative foarte dese și neașteptate, fie că nu mai pot scoate cămașa din cauza taxelor și impozitelor, oricum ar fi, se pot simți agitați. Atenție, astăzi, la informațiile din online, ceva îți poate servi foarte mult, iar conjunctura astrologică favorizează folosirea noilor date în mod constructiv. Ai grijă mai multă de starea de sănătate!

VĂRSĂTOR  Din punct de vedere social, poți fi pe caii cei mari. Toate interacțiunile se anunță deosebit de constructive. Pari dispus să-ți împarți timpul fără a neglija pe nimeni. Ți se poate împlini, în sfârșit, dorința, de a fi plăcut de cei din jur, exact așa cum ești.  Ai putea avea nevoie de mai multă mișcare, în aer curat, desigur, dar nu te apuca să fugi ca năucul prin parc precum Forrest Grump, dacă nu ești obișnuit, poți face mai mult rău decât bine!

PEŞTI  Poți fi tulburat de o declarație de dragoste la care nu te așteptai. Dacă îți cercetezi inima cu atenție, poți fi surprins că nu ești chiar indiferent la ea. O zi de marţi, dar fără cele trei ceasuri rele! Când vine vorba de finanțele tale, poți fi primul pe podium. Într-adevăr, dacă ar fi trebuit să te evaluezi ca pentru un concurs, ai fi obținut rezultate grozave. Simțul tău economic îți câștigă câteva puncte serioase.