Horoscop miercuri, 17 ianuarie. Zodia care nu are simțul proporției

Horoscop miercuri, 17 ianuarie. BERBEC. Jumătățile de măsură nu sunt pe gustul tău. Ți se poate părea că nimic nu merge așa cum ai plănuit, poți deveni roșu de furie. Nu-ți face așa de multe griji, stelele te antrenează să te poți adapta la orice, să nu te mai răzvrătești cu una, cu două! Sfatul stelelor e să-ţi oferi o pauză, nu te îngriji de ziua de mâine, căci ziua de mâine se va îngriji de ale sale, după cum scrie în Cartea Sfântă.

TAUR. Orizonturile tale se pot lărgi, punctele de referință se pot  schimb și se poate deschide un nou ciclu promițător. Poți să câștigi, în sfârșit, mai multă autonomie și să nu mai depinzi de legăturile care te îngreunează. Îți dublezi energia pentru a construi pe un teren solid. Poți găsi pacea la care aspiri în solitudine. Fii deosebit de atent la excesele de tot felul, energia ta pare să fie în creștere, ar fi păcat să irosești totul.

GEMENI. În această zi, pari să fii mult mai relaxat, când vine vorba de a lua anumite decizii cu privire la finanțele tale. Aceasta poate fi o veste bună, deoarece îți poate permite să vezi mai clar în planurile tale de viitor. Întrebările bune par să îți vină în mod spontan. Nu te enerva, nu reacţiona disproporţionat! Poți avea o bucurie, pentru că o problemă care te obseda pare să se rezolve, dar poți realiza că depinde de altcineva, nu de tine.

RAC. Dacă aspiri să te eliberezi pentru a-ți trăi viața sau, măcar, să-ți recâștigi puțină autonomie, acum este momentul să te exprimi. Marile inițiative îți pot permite să trăiești în armonie cu cei dragi, să-i împaci pe cei care se pot îmbufna. Norocul pare a fi de partea ta, financiar, datorită influențelor planetei Jupiter. E posibil să ai mult de muncă și pari să fii implicat cu tot sufletul în activitățile tale, poți ieși la liman epuizat, dar mulțumit.

Horoscop miercuri, 17 ianuarie. Zodia care nu are simțul proporției

LEU.  Astăzi poți avea un spirit aventuros. Norocul te așteaptă, datorită faptului că mereu îți asumi riscuri bine calculate. Idealurile tale sunt înalte, iar ideile grandioase, poți fi plin de o creativitate cuceritoare, care poate da naștere unor realizări remarcabile, fie în domeniul artistic, fie profesional sau personal. Singura problemă poate fi că îți poate lipsi obiectivitatea și, adesea, simțul proporției. Excesele nu aduc niciodată ceva bun…

FECIOARĂ. În cadrul familiei tale te poți simți cel mai bine să faci față acestei zile oarecum tensionate din punct de vedere emoțional. Nu te agăța de detalii, acesta este momentul să te lași purtat de atmosfera unei companii plăcute. Timpul oportun pentru muncă, responsabilități și îndatoriri va veni în câteva zile. Temperează-ți comportamentul critic, riști să-I jignești pe cei dragi, în vreo explozie nervoasă. Fă un pas în spate și bucură-te de lucruri, fără a încerca să le controlezi!

BALANŢĂ.  Riști să înstrăinezi oamenii. Înainte ca o situație conflictuală să ia amploare, învață să pui anumite detalii în perspectivă. Pentru a atenua tensiunile minore din birou și nu numai, aceasta pare fi soluția cea mai ușoară. Dacă pui lucrurile în perspectivă și încerci să accepți felul de a fi al fiecăruia, lucrurile se pot remedia rapid. Puțină flexibilitate și câteva zâmbete pot îmbunătăți atmosfera.

SCORPION.   O promovare însoțită de o mică compensație ar putea fi binevenite și este ceea ce ar fi corect să se întâmple, după părea ta.

Munca ta este eficientă, nu pari să ai niciun dubiu în acest sens. Încearcă să-i faci și pe ceilalți să observe asta.

În domeniul amoros, se poate simți o dorință de schimbare, fie că presupune schimbarea partenerului sau reorganizarea relației pentru o mai mare bunăstare reciprocă sau, pentru cei singuri, găsirea unui partener.

horoscop
SURSA FOTO: Dreamstime

Horoscop miercuri, 17 ianuarie. Zodia care nu are simțul proporției

SĂGETĂTOR Poți fi rapid și eficient în munca ta zilnică și pari să te simți mult mai bine decât în ​​vremurile trecute. Dar s-ar putea să te simți și copleșit de evenimente, pentru că e posibil să trebuiască să iei decizii rapide și, în unele cazuri, radicale. Activitățile care țin de domeniul social, publicitate, călătorii, comunicații, transport și agrement sunt benefice și îți pot aduce beneficii financiare, sociale sau morale, totul pare a fi benefic, până la urmă.

CAPRICORN.  Muncești din greu, neobosit și poți să beneficiezi de un plus de energie, în fiecare zi. Prin urmare, poți să accelerezi ritmul pentru a te bucura de o atmosferă relativ liniștită, în care îți poți sedimenta cunoștințele dobândite și te poți ocupa de relațiile profesionale. Mănâncă mai multe alimente strict naturale, vitamine şi fructe proaspete, mere şi citrice. Organismul tau pare să aibă nevoie de menajamente şi de refacere.

VĂRSĂTOR.  Ai un mare talent la născocirea unor remarci cinice. Nu-ți place să le și folosești. Nu ești dornic să jignești pe nimeni.

Poți să beneficiezi de unele unelte pentru a face o evaluare obiectivă și precisă a eforturilor tale din ultimii doi ani. Poți trece peste o mare problemă și te poți simți mai liber să faci lucrurile în felul tău. Poți avea o mare capacitate de muncă, dacă îți impui puțină disciplină!

PEŞTI.  Dacă relația ta a fost pe butuci în ultimele zile, datorită unui sfat din exterior, vă puteți decide să dați un nou impuls relației voastre! Și sunt toate șansele să funcționeze foarte bine! Partenerul tău poate fi mulțumit de această schimbare. Acesta poate fi, într-o oarecare măsură, momentul ideal pentru a cere o mărire de salariu sau o mică promovare. Calitatea vieții tale pare să se îmbunătățească semnificativ, chiar din prima lună a anului, auspicii bune!