Horoscop azi 21 decembrie 2023. Tensiune uriașă pentru aceste zodii: Poți evita nervii

BERBEC Pare că plutește în aer o nevoie intensă de evadare, necunoscutul pare să te atragă, pari să visezi la vremuri mai bune, tărâmuri îndepărtate te pot atrage, chema către ele… Cheia poate fi să canalizezi aceste influențe excelente fără a pierde bunul simț și a construi castele de nisip în Spania, după cum spune proverbul englezesc, adică fără a-ți construi vise nerealiste. Urmează-ți interesele în modul cel mai potrivit!

TAUR Primul lucru de făcut, astăzi, este să găsești puțină liniște și pace. După aceea, poți reflecta, din nou, dar cu liniște sufletească. Pare a fi în interesul tău să urmărești evenimentele, interesându-te de altceva decât rutin ta obișnuită. Astăzi, norocul pare că se găsește undeva afară, în locuri elegante sau influente, pe scurt, în altă parte decât la ușa ta. Ieși, participă, restul se poate rezolva de la sine!

GEMENI Astăzi pari să abordezi problemele cu înțelepciune. Poți avea ocazia să fii mândru de tine, iar cei din jur te pot aprecia mai mult decât de obicei! Prin urmare, poate fi momentul potrivit pentru a exprima ceea ce este în inima ta, a-ți împărtăși ideile, dorințele și a avea interacțiuni plăcute. Mai multă grijă la calitatea alimentelor, este posibil să consume prea multe alimente ultra procesate!

RAC O mică rază de exotism poate ajunge în viața ta de zi cu zi. Colegi noi, o perspectivă internațională, clienți sau un public de primă clasă, ceva se poate extinde în lumea ta și îți poate face ziua pe cât de palpitantă, pe atât de profitabilă, dacă sari în vagon la momentul potrivit. Ai toate șansele să-ți construiești un viitor pe plan romantic. Nu lăsa teama să te încetinească, dar, cântărește, totuși, în avans, consecințele acțiunilor tale, pentru a nu regreta ulterior.

Horoscop azi 21 decembrie 2023. Tensiune uriașă pentru aceste zodii: Poți evita nervii

LEU Calea ta în carieră pare să devină mai dreaptă. Acțiunile tale par să câștige în impact, poate fi o idee bună să-ți exprimi părerile direct, atunci când se impune. Bunăvoința ta te poate ajuta să recâștigi încrederea superiorilor și de a le prezenta ideile tale. Poate părea că nemulțumirile legate de viața sentimentală s-au tot adunat, poate fi necesară o discuție serioasă cu partenerul, dar fără acuze și nervi, cu calm…

FECIOARĂ Stelele spun că nu ar fi indicat, astăzi, să te dai prea mult peste cap, influența Lunii poate fii provocatoare de agitație și ai putea să nu câștigi mare lucru, dacă încerci să te lupți cu morile de vânt. În câteva zile, climatul poate deveni mai serios și mai lucrative, dar, momentan cuvântul de ordine pare a fi agitația, dar și deschiderea către cei din jur. Poți evita nervii abordând o atitudine prevenitoare şi zâmbind cât mai mult posibil celor din jur.

BALANŢĂ Stelele spun că ziua de joi poate fi o zi bună să înveți ceva nou, să-ți deschizi mintea. Poate fi bine să-ți propui să te bucuri pe deplin de momentul prezent și să nu mai fii constant prins în multiplele tale responsabilități. Încă trebuie să găsești echilibrul perfect între acești poli diferiți ai vieții tale pentru a simți că progresezi și îți atingi potențialul. Conjunctura astrală pare să îți recomande mai mult individualism, astăzi.

SCORPION Stelele indică faptul că ziua de joi poate fi ideală pentru a renunța la micile ranchiuni. Pe aceeași linie, acesta pare a fi momentul să rezolvi toate problemele financiare: bani sau obiecte de împrumutat, de returnat, de recuperat. Investițiile și plasamentele par a fi pe ordinea de zi, cu excepția cazului în care este vorba despre un proiect imobiliar, cu acela poate fi mai bine să mai aștepți, până anul viitor.

Horoscop azi 21 decembrie 2023. Tensiune uriașă pentru aceste zodii: Poți evita nervii

SĂGETĂTOR Poți fi deosebit de priceput, în afaceri, zilele acestea. Nu faci concesii, nu pui nicio emoție și obții profit maxim, cu un buget minim. Probabil că colegii ai tăi colegi vor fi uimiți de performanța ta. E posibil să trebuiască să iei rapid unele decizii curajoase pentru a scăpa de o anumită responsabilitate pe care o suporți sau o gestionezi cu o oarecare dificultate.

CAPRICORN Pare a fi momentul oportun să înveți să-ți gestionezi programul și obligațiile personale. Acesta poate fi, momentan, singurul punct slab, asupra căruia poate ar fi nevoie să intervii. Acționează fără întârziere, profită de perioada favorabilă pe care ți-o oferă stelele pe un tăviță de argint. Nu abandona proiecte doar pentru că alții nu sunt de acord cu ele, le poți face și doar pentru tine. Dacă ai nevoie, cere ajutorul cuiva.

VĂRSĂTOR Dacă ai nevoie de ajutor de la prietenii tăi pentru a merge mai departe cu vreun proiect, ar trebui să-i contactezi ccât mai repede cu putință, în curând poate deveni prea târziu. Luna mai induce câteva ore de ardoare comunicativă, bunăvoință și deschidere la minte. Cercul tău social se poate extinde cu oameni noi, uneori neașteptați și nesperați. Idealurile tale mai pot face încă un pas către împlinire astăzi, cel puțin la nivel teoretic.

PEŞTI Astăzi pari să ai destul de mult de lucru, ziua ta, la birou, seamănă mai bine cu viața furnicilor dintr-un furnicar. Dar cine are acum provizii, pentru că a muncit, față de bietul greieraș artist? Mulți nativi pot întârzia sau pot fi distrași astăzi. Ai grijă să nu-ți pui în pericol șansele prin neglijență temporară. Mai ai puțin, până să regăsești o stare de liniște mult mai productivă, înainte de a te întoarce la o rutină mai înțeleaptă și mai ușor de gestionat.

Horoscop azi 21 decembrie 2023. Tensiune uriașă pentru aceste zodii: Poți evita nervii