Horoscop joi, 7 decembrie. Zodia care trebuie să fie atentă la regimul alimentar

Horoscop joi, 7 decembrie. BERBEC  Poți să te faci nepopular cu un cuvânt nefericit, o izbucnire stângace, o reacție nepotrivită. Emoțiile pot fi exacerbate de conjunctura astrală de azi, nu te juca de-a elefantul în magazinul de porțelanuri, situațiile pot escalada rapid! Eşti în întârziere şi ştii asta. Stelele spun să te grăbeşti. Îți poți menține echilibrul prin grija față de ceilalți, asta este ceea ce te poate liniști.

TAUR   Poți fi capabil să pui distanță între tine și cei care încearcă s-ți depășească limite, dar, în general o faci doar ca ultimă soluție. Nu aștepta până obosești pentru a reacționa și a te proteja. Gândește-te și la tine din când în când. Astăzi nu face economie atunci când nu e cazul, îngrijeşte-ţi cu atenţie corpul şi îmbracă-te bine, poți fi mai sensibil la frig și la virusuri!

GEMENI   O mică criză temporară îți poate zdruncina întregul mediu. Nu pare a fi nimic foarte grav, nici foarte notabil. Fiecare nativ își poate regăsi direcția, pentru binele tuturor. Și asta, foarte repede. Se poate impune un pic de ordine: vezi ce-ți mai trebuie. Vezi și ce nu-ţi mai trebuie. Fă-ţi puţină ordine şi în sufletul tău. Observă ce te apașă, ce-ți crează nelinişte și alege să renunți la dorința de a controla totul…

RAC  În această joi,  7 decembrie, poți gusta cu bucurie vântul pasiunii care îți poate însufleți ziua. Obositor, dar atât de îmbătător și plin de noi speranțe! Dacă resimți entuziasm, nu-ți mai pune  atâtea întrebări. Ai fi inspirat să faci noi conexiuni, mai ales la nivel amical. Pari că te-ai hotărât să inițiezi schimbări utile. Stelele spun că ai toate șansele să țintești corect, poți câștiga teren.

Horoscop joi, 7 decembrie. Zodia care trebuie să fie atentă la regimul alimentar

LEU  Luna îți poate înmuia relațiile cu ceilalți, colorându-le cu sentimente, emoții, reacții sau răspunsuri emoționale la solicitările tale. Acest lucru poate merge bine sau prost, în funcție de tactul și diplomația de care poți da dovadă! Schimbă-ți tonul autoritar într-unul binevoitor. Poți avea de câștigat prin a alege, astăzi, să te decomprimi departe de tumultul și agitația lumii exterioare, alături de cei dragi.

FECIOARĂ  Pari să nu ai foarte multă răbdare și asta poate să nu te ajute să câștigi ofertele pe care le râvnești în prezent. Riști să te regăsești rapid singur și poți să nu ai acces la niciun profit. Poate fi greu de evitat acest scenariu. Supraveghează-ți dieta și alege alimentele sănătoase, chiar și atunci când te grăbești, dacă nu dorești să-ți petreci zilele țintuit la pat. Aceasta este cheia pentru a avea o iarnă lină!

BALANŢĂ   Nu ezita să fii sincer, chiar dacă ți se pare riscant, probabil că este cel mai bun mod de a convinge oamenii care se comportă dur în afaceri. Dacă nu funcționează, poate că afacerea în cauză nu a meritat. Conjunctura astrală pare să mențină presiunea asupra relațiilor tale de familie. Poți investi multă energie pentru a-ți armoniza relațiile și a-ți extinde influența, în familie, și la membri mai îndepărtați ai acesteia.

SCORPION  Joi pari să fii cufundat într-o atmosferă intelectuală care te poate ajuta să faci un pas înapoi față de pasiunile tale. Facultățile tale analitice și critice pot fi sporite, profită de ocazie pentru a examina îndeaproape ceea ce trebuie examinat și, eventual, a lua decizii logice, lipsite de emoții distorsionate. Pe seară, poate cedezi puțin din control și te bucuri de o seară la cinema sau la teatru, care îți este mai pe plac!

Horoscop
SURSA FOTO: Dreamstime

Horoscop joi, 7 decembrie. Zodia care trebuie să fie atentă la regimul alimentar

SĂGETĂTOR   Pari să simți, tot mai mult, că ai nevoie de independență maximă și să lucrezi independent. Astăzi, poate fi destul de simplu să obții această libertate. Poți aborda munca în felul tău, fără a fi privit cu superioritate de cei din jur. Ei știu deja că ești un original și că faci lucrurile în stilul tău personal, lucrurile conservatoare și tradiționale nu pot fi pe stilul tău. Supraveghează-ţi regimul alimentar, mănâncă mai multe fructe și legume!

CAPRICORN   Ziua de joi se poate anunța plină de viață, chiar și puțin haotică. Dar chiar și haosul poate avea o logică și o structură proprie. Ai grijă, orice s-ar întâmpla, să păstrezi disciplina și înțelepciunea trestiei care se îndoaie, dar nu se rupe. Emoțiile tale pot fi puternice, trebuie să ai grijă să rămână pozitive! Influențele planetei Jupiter indică faptul că pari să înaintezi rapid și eficient către o situație financiară care se poate îmbunătăți pe zi ce trece.

VĂRSĂTOR   Joi te poți aștepta la surprize în legătură cu casa sau familia ta, ai putea avea, cu aceasta ocazie, cheltuieli neașteptate. Daca te cerți cu cineva drag, te poți împăca în câteva zile, nu te panica. Nu forţa lucrurile. Nu că s-ar rupe, dar viaţa este un ocean… Poți aștepta valul şi curentul favorabile şi există posibilitatea să poți face exact acelaşi lucru, dar cu mai puțin efort personal şi consum de resurse.

PEŞTI  Joi stelele spun să nu încerci să te măsori cu ceilalți în mod agresiv. Calmează-ți ardoarea, rămâi răbdător, diplomatic, tolerant, înțelegător și deschis la toate discuțiile fără a dori să-ți impui opiniile. Mesajele pot fi transmise mai ușor, astfel! Nu lăsa pe nimeni să fie un intermediar între tine și partenerii tăi financiari astăzi. Poate fi mult prea riscant, poți risca o hemoragie de informații! Abordarea directă îți poate oferi mai multă claritate.