Horoscop marți, 19 decembrie. Cea mai stresată zodie

Horoscop marți, 19 decembrie. BERBEC Această zi poate fi una dintre cele mai bune ale lunii. Pare că a sosit momentul să pui capăt la ceea ce te plictisește și să te bucuri de un suflu de libertate! Cu optimism și dinamism poți face ceea ce îți este aproape de inimă. Energiile cosmice par să îți susțină pe deplin căutarea emoțională, datorită influențelor positive ale planetei Venus. Îndrăznește să ieși în oraș! Locurile culturale sau sportive ți-ar putea rezerva astăzi o întâlnire grozavă!

TAUR Pari să fii protejat de stele, dar te bucuri și de liberul arbitru care te poate împinge, în funcție de dispozițiile tale, să faci prea multe. Profită de aceasta zi pentru a te dedica pasiunilor tale și a uita de restul lucrurilor. Dacă ești căutat telefonic, nu ezita să răspunzi, nu ar trebui să regreți, dimpotrivă! Poate ți-ar prinde bine o mică ieșire, în timpul căreia te-ai putea răsfăța culinar și poți face schimb de opinii cu cei pe care îi întâlnești.

GEMENI Poți să dai o lovitură mare, îndrăzneala ta poate fi un factor de noroc, astăzi, în domeniul material. Poți vorbi despre planurile tale financiare. Poți fi ascultat cu mare atenție și poți primi sfaturi pozitive astăzi. Dacă te hotărăști să devii independent profesional, stelele par să îți susțină eforturile. În cazul încheierii unei colaborări, tranziția ar trebui să aibă loc într-o atmosferă liniștită. Îți pot găsi ușor echilibrul și par să te așteapte condiții mai bune, evoluezi.

RAC Ambiția pe care pare să o proiectezi în viața ta profesională te poate ajuta să câștigi teren, dar trebuie să te bazezi progresul în timp. În plus, agitația din jurul tău îți poate afecta puterea de concentrare. Păstrează-ți calmul, dacă trebuie să negociezi. Riști să înstrăinezi uni oameni. Înainte ca o situație să escaladeze, învață să pui anumite detalii în perspectivă, pentru a atenua potențialele mici tensiuni de la birou.

Horoscop marți, 19 decembrie. Cea mai stresată zodie

LEU Astăzi, stelele îți recomandă să renunți la rutinele tale pentru a putea găsi satisfacția în viața socială prin consolidarea relațiilor tale existente și prin întâlnirea unor noi conexiuni.

Influențele planetei Mercur favorizează comunicarea și te pot împinge să dai mai multe telefoane, ceea ce nu poate decât să îi bucure pe cei care le recepționează, cu toată aglomerația acestor zile de pregătiri pentru Sărbători! Vești bune în perspectivă!

FECIOARĂ Astăzi, stelele par să îți sugereze să nu te lași copleșit de tensiunile ambientale.

Pentru a face acest lucru, ar fi mai înțelept să pui lucrurile în perspectivă, să nu mai întorci problemele pe toate părțile și să îți sumarizezi ideile pentru a le face mai concrete și mai eficiente.

Concentrează-te pe ceea ce merge bine și îmbunătățești ceea ce trebuie îmbunătățit, dar nu te mai gândi la eșecuri sau probleme fără o rezolvare imediată, ia-le ca atare!

BALANŢĂ Flerul tău nu te înșală! Așadar, fii receptiv la semne, deschide ochii și ai încredere în steaua ta norocoasă. Influențele planetei Venus și ale planetei Jupiter pot sugera noroc în dragoste, trebuie doar să răspunzi la apel!

Unele supărări pot deveni idei fixe, stresul pare să îți dea târcoale, ar putea fi bine să reduci din presiunea psihologică și apoi să înfrunți problemele. Ai grijă la alimentație și somn, ai nevoie să poți face față provocărilor!

SCORPION Sentimentele par a fi puternice în cuplu, dar micile neînțelegeri pot provoca unele probleme. Nu pune la îndoială relația ta de fiecare dată când pari să nu fii pe aceeași lungime de undă cu cel de lângă tine.

Totul ar trebui să se reglezi, influențele planetei Venus par să îndulcească potențialele conflicte provocate de influențele lui Marte. La asta poate contribui și faptul că situația ta financiară poate fi din ce în ce mai bună, ceea ce te poate liniști.

horoscop
SURSA FOTO: Dreamstime

Horoscop marți, 19 decembrie. Cea mai stresată zodie

SĂGETĂTOR Conjunctura astrală poate favoriza, astăzi, comunicarea și îți poate facilitează interacțiunile.Par a fi evidențiate gusturile tale personale față de călătorii lungi, studii superioare, sporturi extreme.

Astăzi poți să câștigi un concurs, să găsești un loc de muncă, să obții o promovare, să pleci undeva departe, să obții o diploma sau, chiar, pentru unii, să-ți găsești sufletul pereche!

CAPRICORN Dacă ai reușit să nu mai ai niciun tabu, ești pe drumul cel bun. Relațiile tale par să meargă bine, fără obstacole sau tensiuni la orizont. Singura mică problemă poate fi un program mult prea încărcat.

Dacă nu îi ceri părerea partenerului tău, el e posibil să nu se gândească să ți-o ofere. Asta te poate supăra. Poți simți că iei decizii în locul lui. Datorită acțiunilor pozitive ale conjuncturii astrale, totul pare să se regleze.

VĂRSĂTOR  Într-o perioadă scurtă, oarecum ingrată, poți să atragi idei noi și o forță care te poate conduce către proiecte:

  • interesante
  • pline de satisfacții

Poate fi nevoie de o repornire a sistemului, pentru a te repune în funcțiune cu toate motoarele turate pentru a rezolva proiecte importante, care pot necesita o investiție financiară semnificativă.

Găsești calmul necesar pentru a face față turbulențelor sau provocărilor emoționale.

PEŞTI Uneori poate fi dificil să te comporți de parcă nu știi ce se întâmplă.  Dacă nu îți convine, poate fi în regulă:

  • să refuzi să iei locul unui coleg
  • să te amesteci în misiuni care nu sunt ale tale

Condiția este să argumentezi în mod diplomatic de ce nu poți face asta

Pentru a câștiga un venit suplimentar care să îți permită să îți atingi scopurile, îți poți căuta o activitate part-time.