Horoscop vineri, 24 noiembrie! Zodia care trece prin multe provocări. Nu-ți pierde încrederea în tine

Horoscop vineri 24 noiembrie. BERBEC Concurența poate fi strânsă în domeniul financiar, dar poți fi mai motivat și mai rapid, ai toate șansele să câștigi cele mai interesante contracte. Concurenții tăi e posibil să trebuiască să se mulțumească doar cu firimiturile tale. Personalitatea ta carismatică poate atrage oameni care îți pot aprecia calitățile de lider. Din cauza unei oboseli mai accentuate, te poți comporta mai defensive decât de obicei. Astăzi cruţă-te un pic, te pot aștepta vremuri grele!

TAUR Definește-ți obiectivele și pur și simplu fii deschis către posibilitățile nesfârșite care pot gravita în jurul tău. Fii atent și percepe vibrațiile conjuncturii astrale actuale care îți poate oferi o privire de ansamblu. Restul lucrurilor mărunte sunt neimportante. Te poate încerca o oarecare nehotărâre legată de planurile pentru week-end, parcă ai sta acasă, în căminul tău confortabil, dar, parcă te-ar impinge către o ieșire curiozitatea.

GEMENI Ziua de vineri poate fi o zi binecuvântată pentru  nativii jurnalişti care pot avea un condei ascuţit, pentru vânzătorii ale căror argumente vor fi convingătoare și, poate, și pentru profesori, care pot fi deosebit de elocvenți. Astăzi, jocurile minții par a fi amestecate cu o clarviziune care te poate face deosebit de lucid și reactive, dar cu înțelepciune. Nu te lăsa ademenit de oferte excesiv de tentante, pot fi înșelătorii sau pierdere de vreme.

RAC Contați pe vibrațiile aproape magice pe care le emiți pentru a aduna voturile și pentru a declanșa entuziasmul partenerilor tăi sociali. Profită de aceasta zi favorabilă pentru a face bilanțul abilităților și al dorințelor tale și a începe să crezi în posibilitățile tale de viitor. Conjunctura astrală indică o atmosferă propice activităților creative, poți avea o intuiție deosebit de precisă.

Horoscop vineri, 24 noiembrie! Zodia care trece prin multe provocări. Nu-ți pierde încrederea în tine

LEU  Provocările de la locul de muncă, toanele șefului, solicitările membrilor familiei, pot crea un carusel al tensiunilor mentale, din care cu greu mai poți ieși neepuizat. Nu-ți pierde încrederea în tine, chiar dacă lucrurile pot să nu progreseze așa cum ți-ai fi dorit. Superiorii tăi pot ajunge să aibă încredere în tine, perseverează în a-ți apăra ideile!

FECIOARĂ Vineri poți fi plin de entuziasm, interacțiunile tale cu cei din jur au toate șansele să fie proaspete și spontane. Pari să deții un farmec magnetic cu care poți obține, cu ușurință, sprijin. Entuziast și concentrat, mergi înainte, fără teamă și fără ezitare, spre succesul afacerilor tale. Ar putea apărea un punct de cotitură important, fără ca tu să știi cu adevărat dacă vrei să-l eviți sau nu. În orice caz, mai bine amână decizia pe mâine și rămâi în zona ta de confort.

BALANŢĂ  Vineri poate fi o zi cu accent şi rimă. În această zi poți să primești vești bune și norocul poate fi cu tine dacă trebuie să începi negocieri financiare. Poți să demonstrezi validitatea ideilor tale personale, sunt satisfacții în perspectivă, poți să convingi cu blândețe. Dacă ai întâlniri importante programate, nu uita să fii punctual! Încearcă să fii cât mai relaxat posibil pentru a-ți prezenta punctele forte cu claritate și convingere, interlocutorii tăi pot fi impresionați.

SCORPION  Vineri poate fi o zi grozavă pentru a călători, a ieși în oraș și a socializa sau a participa la o activitate culturală. Ai putea consolida definitiv o schimbare foarte pozitivă pentru bunăstarea ta, care te poate ajuta să te simți mai împlinit și mai fericit. Dacă nu ai întotdeauna suficient timp pentru a-ți luați pauza de prânz, mănâncă totuși niște fructe sau cereale. S-ar putea să te simți din ce în ce mai slăbit la capitolul energie, trebuie să previi fluctuațiile majore!

horoscop
SURSA FOTO: Dreamstime

Horoscop vineri, 24 noiembrie! Zodia care trece prin multe provocări. Nu-ți pierde încrederea în tine

SĂGETĂTOR Vineri poți fi foarte atrăgător, toate calitățile tale pot fi reliefate, iar defectele puse în umbră. Poate fi o oportunitate excelentă de a te face remarcat în mod pozitiv pentru a obține ceea ce este important pentru tine: o promovare, o mărire de salariu, un răspuns pozitiv la sentimentele tale arzătoare… Nu te băga în sufletul și în afacerile altora, decât dacă îți este cerut, cu insistență, ajutorul.

CAPRICORN   Spiritul tău constructiv și perseverent face minuni în momentele dificile. Luna îți poate oferi o oarecare larghețe a viziunii, te poți baza pe această abilitate. Proiectele pe termen lung pot fi favorizate și pot lua o întorsătură neașteptată. Poți fi frustrat de un oarecare blocaj care te obsedează, poți debloca abordând lucrurile dintr-o altă perspectivă, ascultând sfatul cuiva cu o minte speculativă.

VĂRSĂTOR Câteva influențe pozitive sunt de bun augur pentru revenirea la drumul corect. Cu toate acestea, poți rata unele oportunități prin neglijență sau prin simpla renunțare. Amânarea este un sfătuitor de rău augur. Stelele indică să fii proactiv și mai reactiv, altfel viața trece pe lângă tine și alții pot lua deciziile în locul tău. Te poți trezi un străin în propria-ți viață…

PEŞTI Ești spontan și sincer, dar nu întotdeauna diplomat, ai grijă la sensibilitățile celor apropiați! Poți fi răsplătit cu solidaritate și complicitate, care pot fi foarte utile în avansarea proiectelor tale personale. Pari să ai nevoie de o pauză din viața de zi cu zi. Oboseala ta este legitimă, ține cont de asta. Fitness-ul tău mental este în creștere, pari mulțumit de eforturile tale. Redu cantitatea de dulciuri și grăsimi și totul va fi ok!