Hostway, compania care oferă servicii de înregistrare domeniu, web hosting, derulează în prezent o campanie prin care oferă bloggerilor cu experienţă un domeniu .ro gratuit şi găzduire pentru un an prin Blogway.

Bloggeri care vor să aibă propriul lor domeniu .ro se pot înscrie în campania care se derulează în perioada  08-14.02.2010 şi vor primi, pe lângă domeniu, găzduire pentru un an, acces la o platformă WordPress optimizată automat, teme profesionale, căsuţe de e-mail, 10 GB spaţiu.

Pentru a primi un domeniu trebuie să ai blog de cel puţin de 3 luni şi să fi scris pe blog în medie o dată pe săptămână. Cei înscrişi în campanie vor primi gratuit un cont Blogway pentru o perioadă de un an de zile, fără a fi obligaţi să continue la încheierea perioadei.

Blogway este un serviciu furnizat de Hostway, o companie înfiinţată în 1997, în Statele Unite ale Americii, care oferă soluţii de hosting pentru clienţi din întreaga lume, precum Wikipedia, eBay, Sony Music, Coca Cola, PEPSICO, Wrigley Jr. Company, Disney, Fox News ori KFC.

Din 2006, Hostway are un birou şi în Bucureşti, iar în România face uşoară şi sigură existenţa unor nume ca Trilulilu.ro, GSP.ro, CanCan.ro, dar şi a unor site-uri de companie, precum BRD-Groupe Societé Generale sau National Geographic.

Mai multe informaţii aici