Hotelul de patru stele găzduieşte faimoasa berărie Gambrinus, un restaurant cu terasă exterioară la ultimul etaj, un centru de conferinţe cu şapte săli de reuniuni situate la etajul 1 şi o parcare subterană, scrie Agerpres.

În anul 2005, firma spaniolă Hercesa a cumpărat Hotelul Cişmigiu, cu intenţia de a-l restaura şi de a-l transforma într-un apart-hotel de lux de patru stele.

La 17 ani după ce hotelul fusese închis din cauza stării avansate de degradare, compania Hercesa are meritul de a readuce la viaţă una dintre cele mai impunătoare edificii ale Bucureştiului. Compania spaniolă păstrează o arhitectură mai veche de 100 de ani, aducând aerul modern al zilelor noastre.

Hotel Cişmigiu, numit iniţial Palace Hotel, este o clădire construită în 1912. Arhitectul clădirii a fost Arghir Culina, iar structura de rezistenţă a fost concepută de inginerul Nicolae Nacu Pissiota. Hotelul avea 200 de camere, fiind considerat hotel de categoria a doua. Familia Pissiota a deţinut hotelul până în 1948, când a fost naţionalizat de regimul comunist. Cu această ocazie, i-a fost schimbat numele în Hotel Cişmigiu, nume provenit de la Parcul Cişmigiu, situat în apropiere.